Xarthisius Napisano 14 Lipca Autor Zgłoś Napisano 14 Lipca 1 hour ago, mr.stylo said: Ktoś z wylosowanych, kto już wypełnił Ds 260 dostał już może ,,zwrotkę " z terminem spotkania z konsulem ? Pierwsze interviews dla DV26 beda w pazdzierniku 2025. Zaproszenia na nie beda wysylane najwczesniej za troche ponad miesiac, kiedy zostanie opublikowany wrzesniowy visa bulletin z pierwszym cutoffem dla DV26. 1 Cytuj
mr.stylo Napisano 25 Lipca Zgłoś Napisano 25 Lipca W dniu 6.05.2025 o 13:44, Xarthisius napisał: Liczbe zwyciezcow poznamy ~15 lipca, badz ~15 sierpnia. To pozwoli przynajmniej szacowac. Dokladna informacje o ilosci rzeczywistych numerow i ich rozkladzie bedziemy znac dopiero 1 stycznia 2026. Wiadomo już coś o liczbie wygranych ? Cytuj
Xarthisius Napisano 25 Lipca Autor Zgłoś Napisano 25 Lipca 40 minutes ago, mr.stylo said: Wiadomo już coś o liczbie wygranych ? Nie. Jak bedzie wiadomo to na pewno dam znac. Cytuj
mr.stylo Napisano Środa o 09:45 Zgłoś Napisano Środa o 09:45 Ds 260 wysłany . I co dalej ? Ze względu na wysoki CN jaki np nie załapał się w DV 25 nie wiem czy coś działać . Cytuj
Kora83 Napisano Środa o 10:32 Zgłoś Napisano Środa o 10:32 Ds 260 wysłany . I co dalej ? Ze względu na wysoki CN jaki np nie załapał się w DV 25 nie wiem czy coś działać .https://forum.usa.info.pl/index.php?/topic/35603-DV-2025---wątek-dla-osób-które-wygrały-GC-i-mają-pytania#entry345139Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 13:09 Autor Zgłoś Napisano Środa o 13:09 3 hours ago, mr.stylo said: Ds 260 wysłany . I co dalej ? Ze względu na wysoki CN jaki np nie załapał się w DV 25 nie wiem czy coś działać . Nic. Czekac na cutoff w VB i rozwoj wypadkow. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi