Młody muranowianin Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu Żona jest selected i złożyliśmy już dawno wniosek ds 260. Niedługo mój paszport (który podałem w aplikacji) kończy ważność, więc będę wyrabiał nowym. Co w takiej sytuacji? Czy edytować wniosek czy raczej przynieść dwa na interview? Nie mam wyznaczonego terminu interview. Cytuj
Xarthisius Napisano 14 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 14 godzin temu 25 minutes ago, Młody muranowianin said: Żona jest selected i złożyliśmy już dawno wniosek ds 260. Niedługo mój paszport (który podałem w aplikacji) kończy ważność, więc będę wyrabiał nowym. Co w takiej sytuacji? Czy edytować wniosek czy raczej przynieść dwa na interview? Nie mam wyznaczonego terminu interview. Mozesz nie otwierac DS-260 i przyniesc oba na interview. Z ciekawosci jaki masz case number? Orientacyjnie, bez ostatnich 3 cyfr. Cytuj
Młody muranowianin Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu Dziękuję za odpowiedź. Żona została wylosowana, ja jako osoba towarzysząca. Numer 19XXX Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi