Młody muranowianin Napisano 3 Września Zgłoś Napisano 3 Września Żona jest selected i złożyliśmy już dawno wniosek ds 260. Niedługo mój paszport (który podałem w aplikacji) kończy ważność, więc będę wyrabiał nowym. Co w takiej sytuacji? Czy edytować wniosek czy raczej przynieść dwa na interview? Nie mam wyznaczonego terminu interview. Cytuj
Xarthisius Napisano 3 Września Autor Zgłoś Napisano 3 Września 25 minutes ago, Młody muranowianin said: Żona jest selected i złożyliśmy już dawno wniosek ds 260. Niedługo mój paszport (który podałem w aplikacji) kończy ważność, więc będę wyrabiał nowym. Co w takiej sytuacji? Czy edytować wniosek czy raczej przynieść dwa na interview? Nie mam wyznaczonego terminu interview. Mozesz nie otwierac DS-260 i przyniesc oba na interview. Z ciekawosci jaki masz case number? Orientacyjnie, bez ostatnich 3 cyfr. Cytuj
Młody muranowianin Napisano 4 Września Zgłoś Napisano 4 Września Dziękuję za odpowiedź. Żona została wylosowana, ja jako osoba towarzysząca. Numer 19XXX Cytuj
mr.stylo Napisano 4 Września Zgłoś Napisano 4 Września 7 godzin temu, Młody muranowianin napisał: Numer 19XXX UUUU pewniak - ja mam 36xxx ciut po tych 36 i patrząc na 23000 odnośnie DV25 jestem masakrycznie zaniepokojony czy się załapie . Serio te 19XXX to w obecnych realiach spoko numerek jest . Cytuj
Młody muranowianin Napisano 7 Września Zgłoś Napisano 7 Września Pomocy, bo wiem że Wy wszystko wiecie Żona ma nazwisko dwuczłonowe po ślubie i popełniła błąd w pytaniu „Czy posługiwała się innymi nazwiskami?” i zaznaczyła „nie”. Oczywiście przeoczenie i powinna zaznaczyć „tak” i podać swoje panieńskie. Czy w takiej sytuacji pisać do KCC o odblokowanie formularza? Z góry dzięki wielkie za pomoc! Cytuj
Xarthisius Napisano 7 Września Autor Zgłoś Napisano 7 Września 7 hours ago, Młody muranowianin said: Pomocy, bo wiem że Wy wszystko wiecie Żona ma nazwisko dwuczłonowe po ślubie i popełniła błąd w pytaniu „Czy posługiwała się innymi nazwiskami?” i zaznaczyła „nie”. Oczywiście przeoczenie i powinna zaznaczyć „tak” i podać swoje panieńskie. Czy w takiej sytuacji pisać do KCC o odblokowanie formularza? Z góry dzięki wielkie za pomoc! Tak. Cytuj
Xarthisius Napisano Piątek o 22:36 Autor Zgłoś Napisano Piątek o 22:36 Cutoff na listopad bez zmian: EU 7,750 [1] https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-october-2025.html Cytuj
Teru Napisano Piątek o 22:47 Zgłoś Napisano Piątek o 22:47 11 minutes ago, Xarthisius said: Cutoff na listopad bez zmian: EU 7,750 [1] https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-october-2025.html No to 33xxx rip nie ma co się łudzić już Cytuj
mr.stylo Napisano Sobota o 10:16 Zgłoś Napisano Sobota o 10:16 11 godzin temu, Teru napisał: No to 33xxx rip nie ma co się łudzić już No nie jest obiecująco ale brak zmiany listopad vs październik to jeszcze nie dramat a wręcz norma . Gorzej rokujące są postoje w postępie cutoff w środku ,,sezonu " Sam mam 360XX i nie tracę nadzieji. ( Pozdrawiam też z Lublina ) 1 Cytuj
Devon8 Napisano Sobota o 17:08 Zgłoś Napisano Sobota o 17:08 6 godzin temu, mr.stylo napisał: No nie jest obiecująco ale brak zmiany listopad vs październik to jeszcze nie dramat a wręcz norma . Gorzej rokujące są postoje w postępie cutoff w środku ,,sezonu " Sam mam 360XX i nie tracę nadzieji. ( Pozdrawiam też z Lublina ) Heh moj nr 39××× tez nie jest idealny..ale może sie uda... 2 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi