franz_maurer Napisano 20 Września Zgłoś Napisano 20 Września hej, jeśli mam numer EU2600016XXX kiedy mogę się spodziewać rozmowy, tak czysto teoretycznie, staram się rozgryźć przez biuletyn ale jakios nie ogarniam, probowałem przez chat gpt ale raz mówi mi ze na wiosne raz ze w październiku Cytuj
Xarthisius Napisano 20 Września Autor Zgłoś Napisano 20 Września 5 hours ago, franz_maurer said: hej, jeśli mam numer EU2600016XXX kiedy mogę się spodziewać rozmowy, tak czysto teoretycznie, staram się rozgryźć przez biuletyn ale jakios nie ogarniam, probowałem przez chat gpt ale raz mówi mi ze na wiosne raz ze w październiku Czwarte pytanie od dolu w pierwszym poscie tego watku. Kiedy cutoff bedzie powyzej 16k? Tego nie wie nikt. Cytuj
krychu280 Napisano Środa o 09:29 Zgłoś Napisano Środa o 09:29 Siemka, jak to jest z numerami DV ? Każdy region ma swoją pulę numerów od 1-X? czy całościowa pula jest od 1-55k? nie podali jeszcze ilości wylosowanych w danym kraju no nie ? Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 13:11 Autor Zgłoś Napisano Środa o 13:11 3 hours ago, krychu280 said: Siemka, jak to jest z numerami DV ? Każdy region ma swoją pulę numerów od 1-X? Kazdy osobno. Mozesz zobaczyc jak to wyglada dla np. FY25 tu: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html 3 hours ago, krychu280 said: czy całościowa pula jest od 1-55k? nie podali jeszcze ilości wylosowanych w danym kraju no nie ? Nie, nie podali. Cytuj
krychu280 Napisano Środa o 13:52 Zgłoś Napisano Środa o 13:52 (edytowane) 47 minut temu, Xarthisius napisał: Kazdy osobno. Mozesz zobaczyc jak to wyglada dla np. FY25 tu: https://dvcharts.xarthisius.xyz/ceacFY25.html EU, wszystkich 20,5k to słabo, mając 25xxx patrząc po DV25 marne szanse? Edytowane Środa o 13:59 przez krychu280 Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 14:02 Autor Zgłoś Napisano Środa o 14:02 (edytowane) 10 minutes ago, krychu280 said: EU, wszystkich 20,5k to słabo, mając 25xxx patrząc po DV25 marne szanse? Mylisz liczbe osob przeprocesowanych (nota bene to bylo tylko 8k case'ow) z case numbers. Apples and oranges. Popatrz na wykres obok, a nie na tabelke. Case numbers dla EU ida az do 41k. Edytowane Środa o 14:03 przez Xarthisius Cytuj
krychu280 Napisano Środa o 14:13 Zgłoś Napisano Środa o 14:13 6 minut temu, Xarthisius napisał: Mylisz liczbe osob przeprocesowanych (nota bene to bylo tylko 8k case'ow) z case numbers. Apples and oranges. Popatrz na wykres obok, a nie na tabelke. Case numbers dla EU ida az do 41k. hmm, no ale EU skończyło się na 22985.. nie czaje tego Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 14:18 Autor Zgłoś Napisano Środa o 14:18 1 minute ago, krychu280 said: hmm, no ale EU skończyło się na 22985.. nie czaje tego To popatrz na to w ten sposob: Numery w EU szly do 41k, skonczyli na 23k, czyli troche ponad polowe. W DV26 numery ida potencjalnie do 49k. Jezeli wylosowali podobna liczbe osob, ile to bedzie "troche ponad polowa" z 49k? Cytuj
mr.stylo Napisano Środa o 14:19 Zgłoś Napisano Środa o 14:19 (edytowane) 6 minut temu, krychu280 napisał: hmm, no ale EU skończyło się na 22985.. nie czaje tego Tego chyba nikt nie ogarnia . A przed chwila czytałem ze jakiś administracyjny shotdown jest i sprawy wizowe praktycznie stają https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-niecodzienny-wpis-ambasady-usa-dzialalnosc-tymczasowo-ograni,nId,22426087 . Edytowane Środa o 14:20 przez mr.stylo Cytuj
krychu280 Napisano Środa o 14:27 Zgłoś Napisano Środa o 14:27 7 minut temu, Xarthisius napisał: To popatrz na to w ten sposob: Numery w EU szly do 41k, skonczyli na 23k, czyli troche ponad polowe. W DV26 numery ida potencjalnie do 49k. Jezeli wylosowali podobna liczbe osob, ile to bedzie "troche ponad polowa" z 49k? zastanawia mnie właśnie te 49k - skoro całościowo jest 55k a każdy region ma swoją pule - oczywiście coś na górkę pewnie jest, ale chciałbym to zrozumieć tak "fest" 7 minut temu, mr.stylo napisał: Tego chyba nikt nie ogarnia . A przed chwila czytałem ze jakiś administracyjny shotdown jest i sprawy wizowe praktycznie stają https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-niecodzienny-wpis-ambasady-usa-dzialalnosc-tymczasowo-ograni,nId,22426087 . oh no! Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi