Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

hej, jeśli mam numer EU2600016XXX  kiedy mogę się spodziewać rozmowy, tak czysto teoretycznie, staram się rozgryźć przez biuletyn ale jakios nie ogarniam, probowałem przez chat gpt ale raz mówi mi ze na wiosne raz ze w październiku   

Napisano
5 hours ago, franz_maurer said:

hej, jeśli mam numer EU2600016XXX  kiedy mogę się spodziewać rozmowy, tak czysto teoretycznie, staram się rozgryźć przez biuletyn ale jakios nie ogarniam, probowałem przez chat gpt ale raz mówi mi ze na wiosne raz ze w październiku   

Czwarte pytanie od dolu w pierwszym poscie tego watku. Kiedy cutoff bedzie powyzej 16k? Tego nie wie nikt.

• 2 tygodnie później...
Napisano (edytowane)
10 minutes ago, krychu280 said:

EU, wszystkich 20,5k to słabo, mając 25xxx patrząc po DV25 marne szanse? 

Mylisz liczbe osob przeprocesowanych (nota bene to bylo tylko 8k case'ow) z case numbers. Apples and oranges. Popatrz na wykres obok, a nie na tabelke. Case numbers dla EU ida az do 41k.

Edytowane przez Xarthisius
Napisano
6 minut temu, Xarthisius napisał:

Mylisz liczbe osob przeprocesowanych (nota bene to bylo tylko 8k case'ow) z case numbers. Apples and oranges. Popatrz na wykres obok, a nie na tabelke. Case numbers dla EU ida az do 41k.

hmm, no ale EU skończyło się na 22985.. 
nie czaje tego :D 

Napisano
1 minute ago, krychu280 said:

hmm, no ale EU skończyło się na 22985.. 
nie czaje tego :D 

To popatrz na to w ten sposob: Numery w EU szly do 41k, skonczyli na 23k, czyli troche ponad polowe. W DV26 numery ida potencjalnie do 49k. Jezeli wylosowali podobna liczbe osob, ile to bedzie "troche ponad polowa" z 49k?

Napisano
7 minut temu, Xarthisius napisał:

To popatrz na to w ten sposob: Numery w EU szly do 41k, skonczyli na 23k, czyli troche ponad polowe. W DV26 numery ida potencjalnie do 49k. Jezeli wylosowali podobna liczbe osob, ile to bedzie "troche ponad polowa" z 49k?

zastanawia mnie właśnie te 49k - skoro całościowo jest 55k a każdy region ma swoją pule - oczywiście coś na górkę pewnie jest, ale chciałbym to zrozumieć tak "fest"

7 minut temu, mr.stylo napisał:

Tego chyba nikt nie ogarnia . A przed chwila czytałem ze jakiś administracyjny shotdown jest i sprawy wizowe praktycznie stają

https://wydarzenia.interia.pl/kraj/news-niecodzienny-wpis-ambasady-usa-dzialalnosc-tymczasowo-ograni,nId,22426087 .

oh no! :(