mr.stylo Napisano 1 Grudnia Zgłoś Napisano 1 Grudnia Co ma wisieć nie zatonie Jeżeli coś komuś pisane to się wypełni . Mam ten swój CN 360XX w DV 26 i tak sobie siedzę i czekam - dojdzie /nie dojdzie .Mam z czym , gdzie i po co pojechać do USA - zobaczymy czy będzie dane . Na loterii trafiłem za pierwszym podeściem . Cytuj
pkw Napisano Poniedziałek o 13:21 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 13:21 Mam pytanie, chyba lepiej tutaj niż zaczynać nowy wątek. Mimo że zostałem wylosowany i chyba z dobrym numerem (95XX), to jednak na dzień dzisiejszy przeprowadzka do US nie wchodzi w grę. Ale czy nie powinienem był już coś usłyszeć (termin do ambasady?). Pytam z ciekawości. DS-260 wypełniłem w Maju. Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 14:05 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:05 (edytowane) 45 minutes ago, pkw said: Mam pytanie, chyba lepiej tutaj niż zaczynać nowy wątek. Mimo że zostałem wylosowany i chyba z dobrym numerem (95XX), to jednak na dzień dzisiejszy przeprowadzka do US nie wchodzi w grę. Ale czy nie powinienem był już coś usłyszeć (termin do ambasady?). Pytam z ciekawości. DS-260 wypełniłem w Maju. Napisalem odpowiedz zanim sobie przypomnialem jaki jest cutoff... Cutoff na styczen jest 8.5k, wiec: nie, nie powinnienes nic slyszec. Edytowane Poniedziałek o 14:07 przez Xarthisius Cytuj
pkw Napisano Poniedziałek o 14:07 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:07 Just now, Xarthisius said: Podales adres zamieszkania w UK? Nie wiem jak idzie LND, moze byc tak ze jeszcze nie dotarli do 9.5k. Na takie pytania bede mogl odpowiedziec dopiero po 01/01/2026. W WRW juz bys raczej byl zaproszony, takze nastepnym krokiem byloby skontaktowania sie z KCC i zapytanie czy Twoj DS-260 jest przeprocesowany. Skoro jednak nie chcesz wyjezdzac, to co za roznica? Tak, UK. Różnica żadna dlatego piszę że z ciekawości, po prostu zastanawiam się jak to idzie. Cytuj
Xarthisius Napisano Poniedziałek o 14:08 Autor Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:08 Just now, pkw said: Tak, UK. Różnica żadna dlatego piszę że z ciekawości, po prostu zastanawiam się jak to idzie. Przeczytaj update. Ja dopiero wstalem i pierwsza odpowiedz byla clearly z d#$% Cytuj
pkw Napisano Poniedziałek o 14:09 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:09 Just now, Xarthisius said: Przeczytaj update. Ja dopiero wstalem i pierwsza odpowiedz byla clearly z d#$% Acha, ok Cytuj
mr.stylo Napisano Poniedziałek o 14:14 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 14:14 Może zabawimy się w obstawianie ? Za około tydzień VB coming na styczeń . Ja obstawiam cutoff dla EU DV - 12000 Kto da ile i kto będzie najbliżej prawdy . Cytuj
maxmaxmax Napisano Poniedziałek o 19:25 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:25 5 hours ago, mr.stylo said: Może zabawimy się w obstawianie ? Za około tydzień VB coming na styczeń . Ja obstawiam cutoff dla EU DV - 12000 Kto da ile i kto będzie najbliżej prawdy . Ale na styczeń jest 8500, czy chodziło Ci o luty? Cytuj
mr.stylo Napisano Poniedziałek o 19:34 Zgłoś Napisano Poniedziałek o 19:34 7 minut temu, maxmaxmax napisał: Ale na styczeń jest 8500, czy chodziło Ci o luty? Dokładnie - niebawem będzie info VB na luty Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi