Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Co ma wisieć nie zatonie Jeżeli coś komuś pisane to się wypełni . Mam ten swój CN 360XX w DV 26 i tak sobie siedzę i czekam - dojdzie /nie dojdzie .Mam z czym , gdzie i po co pojechać do USA - zobaczymy czy będzie dane . Na loterii  trafiłem za pierwszym  podeściem .

Napisano

Mam pytanie, chyba lepiej tutaj niż zaczynać nowy wątek. Mimo że zostałem wylosowany i chyba z dobrym numerem (95XX), to jednak na dzień dzisiejszy przeprowadzka do US nie wchodzi w grę. Ale czy nie powinienem był już coś usłyszeć (termin do ambasady?). Pytam z ciekawości. DS-260 wypełniłem w Maju.

Napisano (edytowane)
45 minutes ago, pkw said:

Mam pytanie, chyba lepiej tutaj niż zaczynać nowy wątek. Mimo że zostałem wylosowany i chyba z dobrym numerem (95XX), to jednak na dzień dzisiejszy przeprowadzka do US nie wchodzi w grę. Ale czy nie powinienem był już coś usłyszeć (termin do ambasady?). Pytam z ciekawości. DS-260 wypełniłem w Maju.

Napisalem odpowiedz zanim sobie przypomnialem jaki jest cutoff... Cutoff na styczen jest 8.5k, wiec: nie, nie powinnienes nic slyszec.

Edytowane przez Xarthisius
Napisano
Just now, Xarthisius said:

Podales adres zamieszkania w UK? Nie wiem jak idzie LND, moze byc tak ze jeszcze nie dotarli do 9.5k. Na takie pytania bede mogl odpowiedziec dopiero po 01/01/2026.

W WRW juz bys raczej byl zaproszony, takze nastepnym krokiem byloby skontaktowania sie z KCC i zapytanie czy Twoj DS-260 jest przeprocesowany. Skoro jednak nie chcesz wyjezdzac, to co za roznica?

Tak, UK. Różnica żadna dlatego piszę że z ciekawości, po prostu zastanawiam się jak to idzie.

Napisano
5 hours ago, mr.stylo said:

Może  zabawimy się w obstawianie ? Za około tydzień VB   coming na styczeń  . 

Ja obstawiam cutoff dla EU DV - 12000 

Kto da ile i kto będzie najbliżej prawdy .

Ale na styczeń jest 8500, czy chodziło Ci o luty?