Xarthisius Napisano wczoraj o 13:53 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 13:53 4 hours ago, aedaem2 said: Teraz muszę szybko wyrobić paszport żeby był prawidłowy do wizy. Kiedy już otrzymam paszport muszę to zgłosić.? Żeby otworzyć mój ds260 lepiej udać się do ambasady czy napisać do kcc? Jezeli jestes ponizej cutoffu, to DS-260 otwiera sie w KCC. Jezeli jestes blisko cutoffu, to masz tez opcje po prostu zjawienia sie z nowym paszportem na rozmowe, bez otwierania DS-260. 1 Cytuj
krychu280 Napisano wczoraj o 19:12 Zgłoś Napisano wczoraj o 19:12 5 godzin temu, Xarthisius napisał: Nie udalo sie "zarezerwowac" wiz poza 30 wrzesnia. Wyrok zapadl na poczatku wrzesnia i w ciagu pozostalych paru tygodni wydali ~6k wiz. to po rozmowie, gdzie będzie zgoda (ale ban nadal aktywny) - wyskoczyć do sądu o wydanie wizy? Nie jest to zły ruch na początek przygody w USA? Byle dużo przed 30 września? Cytuj
mr.stylo Napisano wczoraj o 21:42 Zgłoś Napisano wczoraj o 21:42 2 godziny temu, krychu280 napisał: Nie jest to zły ruch na początek przygody w USA? Przy obecnych pomysłach by za byle G green card mogła zostać odebrana to chyba jednak pomysł kiepski 2 godziny temu, krychu280 napisał: Byle dużo przed 30 września? To byś w zasadzie musiał składać pozew już jutro by zostało ci dużo czasu do 30 września . Cytuj
krychu280 Napisano 12 godzin temu Zgłoś Napisano 12 godzin temu 12 godzin temu, mr.stylo napisał: To byś w zasadzie musiał składać pozew już jutro by zostało ci dużo czasu do 30 września . No z tym że jedyne co mam to CN jakby bylo po rozmowie to jeszcze, a tak to nie mam nic póki co Cytuj
mr.stylo Napisano 9 godzin temu Zgłoś Napisano 9 godzin temu (edytowane) 3 godziny temu, krychu280 napisał: No z tym że jedyne co mam to CN jakby bylo po rozmowie to jeszcze, a tak to nie mam nic póki co No ja też mam CN . Z tego co na ostatnich LIVE dotyczących tematu zasłyszałem to bardziej temat dla osób z 221G ale nikt nie odrzuca udziału osób z samym CN . Padają już terminy na przyłączenie się do pozwu i informacje dotyczące kosztów z tym związanych . Pozwy zostaną najprawdopodobniej złożone w sądach z początkiem marca . Edytowane 9 godzin temu przez mr.stylo Cytuj
krychu280 Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu Nie bardzo rozumiem ten caly zamysl z pozwami, kto sklada pozwy? ludzie z 221g czy prawnicy i inni co nie mają zarobków z przyjezdnych? Nie bardzo sobie to wyobrazam przecież to ich kraj i mogą wszystko haha Cytuj
mr.stylo Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu (edytowane) 32 minuty temu, krychu280 napisał: Nie bardzo sobie to wyobrazam No cóż jak ci to wytłumaczyć - może tak : Edytowane 7 godzin temu przez mr.stylo Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi