maxmaxmax Napisano 17 Lutego Zgłoś Napisano 17 Lutego nie powinno być już czasem nowego Visa Bulletin? Cytuj
mr.stylo Napisano 17 Lutego Zgłoś Napisano 17 Lutego 30 minut temu, maxmaxmax napisał: nie powinno być już czasem nowego Visa Bulletin? Zwykle był max 15 tego , w zeszłym miesiącu nawet znacznie wcześniej . Marcowy jest dosyć istotny bo to polowa FY może dlatego jeszcze nie ma . Cytuj
Natalia93 Napisano 18 Lutego Zgłoś Napisano 18 Lutego Czy ktoś miał problem z dokonaniem wpłaty na CEAC? Wyskakuje error. Widziałam informacje że można dokonać opłaty przed rozmowa w ambasadzie, czy to nie dotyczy DV260? Jeśli sie nie uda dokonać wpłaty lepiej będzie spróbować przełożyć spotkanie? Cytuj
Xarthisius Napisano 18 Lutego Autor Zgłoś Napisano 18 Lutego 23 minutes ago, Natalia93 said: Czy ktoś miał problem z dokonaniem wpłaty na CEAC? Wyskakuje error. Widziałam informacje że można dokonać opłaty przed rozmowa w ambasadzie, czy to nie dotyczy DV260? Jeśli sie nie uda dokonać wpłaty lepiej będzie spróbować przełożyć spotkanie? W DV nie ma zadnych oplat przez CEAC. Nic nie placi sie wczesniej. Dopiero w ambasadzie. Cytuj
Xarthisius Napisano 19 Lutego Autor Zgłoś Napisano 19 Lutego EU 20,000 na kwiecien https://travel.state.gov/content/travel/en/legal/visa-law0/visa-bulletin/2026/visa-bulletin-for-march-2026.html Cytuj
franz_maurer Napisano 20 Lutego Zgłoś Napisano 20 Lutego Wow ciekawe czy się wyrobię ze ślubem, edycja ds260 i kolekcja wszystkich dokumentów, zanim wpadnie zaproszenie na interview, mam 165xx obstawiam pewnie gdzieś zapro na czerwiec Cytuj
mr.stylo Napisano 20 Lutego Zgłoś Napisano 20 Lutego (edytowane) 14 minut temu, franz_maurer napisał: obstawiam pewnie gdzieś zapro na czerwiec A skąd pomysł z tym czerwcem ? Wg twojego myślenia osoby z biuletynu na wrzesień miały by zaproszenia na listopad ? Edytowane 20 Lutego przez mr.stylo Cytuj
Xarthisius Napisano 20 Lutego Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 3 minutes ago, mr.stylo said: A skąd pomysł z tym czerwcem ? Istnieje niezerowa szansa ze WRW moze sie nie wyrobic z przeprocesowaniem tak duzej liczby osob w ciagu jednego miesiaca. Po Taszkiencie, jest to druga ambasada pod wzgledem ilosci osob "do przerobienia" w calym EU. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi