krychu280 Napisano Piątek o 16:26 Zgłoś Napisano Piątek o 16:26 11 minut temu, franz_maurer napisał: Dam wam znać za 2 tyg czy dostałem zaproszenie, ale mam nadzieję ze nie kiedy wysylales DS260 ? Cytuj
franz_maurer Napisano Piątek o 16:47 Zgłoś Napisano Piątek o 16:47 Jakoś w maju, jak tylko dostałem wyniki Cytuj
mr.stylo Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu Ciekawe ile faktycznie osób z Polski zostało wylosowanych . Z tego co można wyłapać na forum to na razie chyba tylko jedna osoba jest po interview ( w końcu października ) i otrzymała wizę . Ktoś jeszcze zdążył przed 23 grudnia ? ( przed ogłoszeniem Pauzy ) Cytuj
Kora83 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Gdzie byla zrobiona ta ankieta?Na jednej z grup na fb zrobiono ankiete w maju 2025r,i zaglosowalo ponad 20 osob za tym,ze zostali wylosowani.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 29 minut temu, Kora83 napisał: Gdzie byla zrobiona ta ankieta? Na tym forum . Ta ankieta na FB to raczej też kiepsko miarodajna ( na tym zacnym K. dołku każdy klika co popadnie ) Cytuj
Xarthisius Napisano 1 godzinę temu Autor Zgłoś Napisano 1 godzinę temu (edytowane) 1 hour ago, mr.stylo said: Ciekawe ile faktycznie osób z Polski zostało wylosowanych . 343 (including derivatives), czyli wylosowanych jest okolo polowy. Edytowane 1 godzinę temu przez Xarthisius Cytuj
Kora83 Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu Na tym forum . Ta ankieta na FB to raczej też kiepsko miarodajna ( na tym zacnym K. dołku każdy klika co popadnie ) Moze i tak,ale to tylko pokazuje jak ludzie czerpia zyski z wiedzy np z tego forum,a nie potrafia odpowiedziec np na Twoja prosbe zeby napisali jak ma sie ich status.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi