Xarthisius Napisano wczoraj o 20:37 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 20:37 1 minute ago, mr.stylo said: To w twojej ocenie : dużo/mało/tak jak zwykle ? Zamiast polegac na mojej ocenie mozesz siegnac do zrodel i sobie zobaczyc liczbe wylosowanych od 2013: https://travel.state.gov/content/travel/en/us-visas/immigrate/diversity-visa-program-entry/diversity-visa-program-statistics.html 1 1 Cytuj
krychu280 Napisano wczoraj o 21:40 Zgłoś Napisano wczoraj o 21:40 8 godzin temu, Xarthisius napisał: 343 (including derivatives), czyli wylosowanych jest okolo polowy Including to Ci dopisani od razu przy wypełnieniu loterii, po wygranych zdarzają się śluby, liczba na pewno wzrosła Cytuj
Kora83 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu Including to Ci dopisani od razu przy wypełnieniu loterii, po wygranych zdarzają się śluby, liczba na pewno wzrosła Zobacz sobie rok 2013 i te nastepne. W 2013 bylo az ponad 2000tys osob z Polski 🫣 Od czego ta liczba wylosowanych jest zalezna? Nie wierze,ze wszyscy wygrani mieli po 10 dzieci.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Xarthisius Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 20 godzin temu (edytowane) 3 hours ago, Kora83 said: Zobacz sobie rok 2013 i te nastepne. W 2013 bylo az ponad 2000tys osob z Polski Zeby policzyc liczbe osob rzeczywiscie wylosowanych mnozysz przez ~0.57. Czyli jezeli bylo 2000 osob, to case'ow (czyli osob rzeczywiscie wylosowanych) bylo 1140. 3 hours ago, Kora83 said: Od czego ta liczba wylosowanych jest zalezna? Od liczby osob bioracych udzial w loterii w danym regionie, i w danym kraju. Mozna sobie to latwo uswiadomic. Wybierz sobie jakis rok np. DV2014. Wez pare krajow z EU, np. Niemcy, Polske, Finlandie, Rumunie, Portugalie. Zobacz ile osob z tych krajow bralo udzial w loterii, zobacz ile zostalo wylosowanych. Moze jak to zobaczysz przestana Cie drazyc teorie spiskowe... 3 hours ago, Kora83 said: Nie wierze,ze wszyscy wygrani mieli po 10 dzieci. Tu nawet nie probuje zrozumiec co mialas na mysli... Edytowane 20 godzin temu przez Xarthisius Cytuj
sobota Napisano 18 godzin temu Zgłoś Napisano 18 godzin temu W dniu 13.12.2025 o 03:46, sobota napisał: Znajdę jakiś odpowiedni wątek tu na forum i postaram się do końca roku opisać moje początki, może przyda się następnym pokoleniom Melduję, że z lekkim opóźnieniem ale napisałam! 3 Cytuj
Kora83 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Napisano 17 godzin temu Tu nawet nie probuje zrozumiec co mialas na mysli...Dziekuje za odpowiedz,ale zawsze musisz widziec te swoje wyimaginowane myslenie o teoriach spiskowych? Nawet nie pomyslalam o jakis spiskach,nie mam po prostu pojecia dlaczego w jednym roku tyle jest wylosowanych,a w drugim nie. Chyba tylko Ty sie wszystkim interesujesz od strony formalnej. Niepotrzebne sa akurat pod moim adresem takie zarzuty. Mysle,ze w nastepnych latach,lacznie z ta opozniona edycja bedzie coraz mniej chetnych do udziału,ze wzgledu na sytuacje w USA. Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
mr.stylo Napisano 13 godzin temu Zgłoś Napisano 13 godzin temu 4 godziny temu, Kora83 napisał: ze wzgledu na sytuacje w USA Ale po to jest czasem gorzej by mogło być lepiej - pomyśl czym byłby słoneczny dzień gdyby nigdy nie bywało pochmurno . 2 Cytuj
Teru Napisano 7 godzin temu Zgłoś Napisano 7 godzin temu Pytanie, podczas wypełniania wniosku ds-260 zmieniłem ambasadę z Amsterdamu bo wtedy tam mieszkałem na Warszawę, czy to ma wpływ na liczbę mojego case? Cytuj
mr.stylo Napisano 3 godziny temu Zgłoś Napisano 3 godziny temu 4 godziny temu, Teru napisał: Pytanie, podczas wypełniania wniosku ds-260 zmieniłem ambasadę z Amsterdamu bo wtedy tam mieszkałem na Warszawę, czy to ma wpływ na liczbę mojego case? A Kolega widzę z Lublina jak ja - to dwa trafienia w DV z jednego miasta mamy . Cytuj
krychu280 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu Kolega się pochwali swoim CN może co? Statystyki budujemy skoro USA te dane ukryła Liczba case się nie zmienia, jaka wylosowana to taka jest. Kwestia przeprocesowania, złożenia DS-260 i przerobu ambasady. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi