mr.stylo Napisano Wtorek o 20:18 Zgłoś Napisano Wtorek o 20:18 23 minuty temu, krychu280 napisał: Kolega się pochwali swoim CN może co? Sprecyzuj który ( mój to chyba wszyscy już znają) Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 02:00 Autor Zgłoś Napisano Środa o 02:00 On 2/20/2026 at 10:15 AM, franz_maurer said: Dam wam znać za 2 tyg czy dostałem zaproszenie, ale mam nadzieję ze nie Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo? Cytuj
krychu280 Napisano Środa o 06:37 Zgłoś Napisano Środa o 06:37 10 godzin temu, mr.stylo napisał: Sprecyzuj który ( mój to chyba wszyscy już znają) Chodziło o @Teru. Wyskoczył jak filip z konopii, w postach nie chwalil sie który ma CN ^^ Cytuj
aedaem2 Napisano Środa o 07:48 Zgłoś Napisano Środa o 07:48 5 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo? Nie do mnie pytanie ale odpowiem. Ja mam 15xxx i nic nie przyszło na razie także albo nie doszli do numeru albo nie maja zamiaru prosić. Cytuj
franz_maurer Napisano Środa o 08:28 Zgłoś Napisano Środa o 08:28 6 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo? Nie, nic nie pisali... jeszcze, serio mam nadzieje że minimum maj bo się z papierami nie wyrobie Cytuj
Teru Napisano Środa o 09:50 Zgłoś Napisano Środa o 09:50 14 hours ago, mr.stylo said: A Kolega widzę z Lublina jak ja - to dwa trafienia w DV z jednego miasta mamy . Pisałem już z 2 razy eu33xxx, wylosowany na Amsterdam, ale wróciłem do Polski i zmieniłem na Warszawę i zastanawiam się czy to ma jakiś wpływ na to. Cytuj
mr.stylo Napisano Środa o 13:50 Zgłoś Napisano Środa o 13:50 11 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Czy dobrze wnioskuję ,że w takim razie case do 11000 były zaproszone na marzec a powyżej 11000 idą zgodnie z VB na kwiecień . Zaproszenia są wysyłane po CN czy po przetrawionych DS260 poniżej cutoff ? Cytuj
krychu280 Napisano Środa o 15:56 Zgłoś Napisano Środa o 15:56 (edytowane) No to mamy: @aedaem2 15xxx @franz_maurer 165xx ja 19xxx @Teru 33xxx @mr.stylo 36xxx Dawajcie chłopaki znać czy i jak idzie 7 godzin temu, franz_maurer napisał: Nie, nic nie pisali... jeszcze, serio mam nadzieje że minimum maj bo się z papierami nie wyrobie O jakich papierach mówisz żeby były szybciej? Ja np po ślubie (z okazji wygranej XD) paszport żony dostałem w 3dni od złożenia zamówienia w Urzędzie, nie wiem na co można czekać dłużej hah Edytowane Środa o 15:57 przez krychu280 Cytuj
franz_maurer Napisano Środa o 16:31 Zgłoś Napisano Środa o 16:31 33 minuty temu, krychu280 napisał: No to mamy: @aedaem2 15xxx @franz_maurer 165xx ja 19xxx @Teru 33xxx @mr.stylo 36xxx Dawajcie chłopaki znać czy i jak idzie O jakich papierach mówisz żeby były szybciej? Ja np po ślubie (z okazji wygranej XD) paszport żony dostałem w 3dni od złożenia zamówienia w Urzędzie, nie wiem na co można czekać dłużej hah Moja narzeczona wygrała, więc musimy jak najszybciej wziąsc cywilny ślub - więc tutaj słabo to wygląda czasowo na dniach dopiero pójdziemy do urzędu żeby nam datę ustalili wiem że się czeka 30 dni ale też wiem że można ugrać szybciej 1 Cytuj
Xarthisius Napisano Środa o 16:43 Autor Zgłoś Napisano Środa o 16:43 2 hours ago, mr.stylo said: Czy dobrze wnioskuję ,że w takim razie case do 11000 były zaproszone na marzec a powyżej 11000 idą zgodnie z VB na kwiecień . Zaproszenia są wysyłane po CN czy po przetrawionych DS260 poniżej cutoff ? Obejrzyj sobie ten film: https://youtu.be/8D5QzxAiXBI?si=Nr-UF1mEtepil953 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi