mr.stylo Napisano Wtorek o 20:18 Zgłoś Napisano Wtorek o 20:18 23 minuty temu, krychu280 napisał: Kolega się pochwali swoim CN może co? Sprecyzuj który ( mój to chyba wszyscy już znają) Cytuj
Xarthisius Napisano wczoraj o 02:00 Autor Zgłoś Napisano wczoraj o 02:00 On 2/20/2026 at 10:15 AM, franz_maurer said: Dam wam znać za 2 tyg czy dostałem zaproszenie, ale mam nadzieję ze nie Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo? Cytuj
krychu280 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu 10 godzin temu, mr.stylo napisał: Sprecyzuj który ( mój to chyba wszyscy już znają) Chodziło o @Teru. Wyskoczył jak filip z konopii, w postach nie chwalil sie który ma CN ^^ Cytuj
aedaem2 Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu 5 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo? Nie do mnie pytanie ale odpowiem. Ja mam 15xxx i nic nie przyszło na razie także albo nie doszli do numeru albo nie maja zamiaru prosić. Cytuj
franz_maurer Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu 6 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo? Nie, nic nie pisali... jeszcze, serio mam nadzieje że minimum maj bo się z papierami nie wyrobie Cytuj
Teru Napisano 17 godzin temu Zgłoś Napisano 17 godzin temu 14 hours ago, mr.stylo said: A Kolega widzę z Lublina jak ja - to dwa trafienia w DV z jednego miasta mamy . Pisałem już z 2 razy eu33xxx, wylosowany na Amsterdam, ale wróciłem do Polski i zmieniłem na Warszawę i zastanawiam się czy to ma jakiś wpływ na to. Cytuj
mr.stylo Napisano 13 godzin temu Zgłoś Napisano 13 godzin temu 11 godzin temu, Xarthisius napisał: Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Czy dobrze wnioskuję ,że w takim razie case do 11000 były zaproszone na marzec a powyżej 11000 idą zgodnie z VB na kwiecień . Zaproszenia są wysyłane po CN czy po przetrawionych DS260 poniżej cutoff ? Cytuj
krychu280 Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu (edytowane) No to mamy: @aedaem2 15xxx @franz_maurer 165xx ja 19xxx @Teru 33xxx @mr.stylo 36xxx Dawajcie chłopaki znać czy i jak idzie 7 godzin temu, franz_maurer napisał: Nie, nic nie pisali... jeszcze, serio mam nadzieje że minimum maj bo się z papierami nie wyrobie O jakich papierach mówisz żeby były szybciej? Ja np po ślubie (z okazji wygranej XD) paszport żony dostałem w 3dni od złożenia zamówienia w Urzędzie, nie wiem na co można czekać dłużej hah Edytowane 11 godzin temu przez krychu280 Cytuj
franz_maurer Napisano 11 godzin temu Zgłoś Napisano 11 godzin temu 33 minuty temu, krychu280 napisał: No to mamy: @aedaem2 15xxx @franz_maurer 165xx ja 19xxx @Teru 33xxx @mr.stylo 36xxx Dawajcie chłopaki znać czy i jak idzie O jakich papierach mówisz żeby były szybciej? Ja np po ślubie (z okazji wygranej XD) paszport żony dostałem w 3dni od złożenia zamówienia w Urzędzie, nie wiem na co można czekać dłużej hah Moja narzeczona wygrała, więc musimy jak najszybciej wziąsc cywilny ślub - więc tutaj słabo to wygląda czasowo na dniach dopiero pójdziemy do urzędu żeby nam datę ustalili wiem że się czeka 30 dni ale też wiem że można ugrać szybciej Cytuj
Xarthisius Napisano 10 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 10 godzin temu 2 hours ago, mr.stylo said: Czy dobrze wnioskuję ,że w takim razie case do 11000 były zaproszone na marzec a powyżej 11000 idą zgodnie z VB na kwiecień . Zaproszenia są wysyłane po CN czy po przetrawionych DS260 poniżej cutoff ? Obejrzyj sobie ten film: https://youtu.be/8D5QzxAiXBI?si=Nr-UF1mEtepil953 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi