Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
On 2/20/2026 at 10:15 AM, franz_maurer said:

Dam wam znać za 2 tyg czy dostałem zaproszenie, ale mam nadzieję ze nie 

Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo?

Napisano
5 godzin temu, Xarthisius napisał:

Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k. Do Ciebie cos przyszlo?

Nie do mnie pytanie ale odpowiem.

Ja mam 15xxx i nic nie przyszło na razie także albo nie doszli do numeru albo nie maja zamiaru prosić.

Napisano
6 godzin temu, Xarthisius napisał:

Nie, nic nie pisali... jeszcze, serio mam nadzieje że minimum maj bo się z papierami nie wyrobie :D 

Napisano
14 hours ago, mr.stylo said:

A Kolega widzę z Lublina jak ja - to dwa trafienia w DV z jednego miasta mamy .

Pisałem już z 2 razy eu33xxx, wylosowany na Amsterdam, ale wróciłem do Polski i zmieniłem na Warszawę i zastanawiam się czy to ma jakiś wpływ na to.

Napisano
11 godzin temu, Xarthisius napisał:

Dzisiaj widzialem na tg wzmianki o zaproszeniach do WRW na kwiecien. Dwie osoby, obie z EU11k.

Czy dobrze wnioskuję ,że w takim razie case do 11000 były zaproszone na marzec a powyżej 11000 idą zgodnie z VB na kwiecień . 

Zaproszenia są wysyłane po CN czy po przetrawionych DS260 poniżej cutoff  ?

Napisano (edytowane)

No to mamy: 

@aedaem2 15xxx
@franz_maurer 165xx
ja 19xxx
@Teru 33xxx
@mr.stylo 36xxx 

Dawajcie chłopaki znać czy i jak idzie ;)

7 godzin temu, franz_maurer napisał:

Nie, nic nie pisali... jeszcze, serio mam nadzieje że minimum maj bo się z papierami nie wyrobie :D 

O jakich papierach mówisz żeby były szybciej? Ja np po ślubie (z okazji wygranej XD) paszport żony dostałem w 3dni od złożenia zamówienia w Urzędzie, nie wiem na co można czekać dłużej hah

Edytowane przez krychu280
Napisano
33 minuty temu, krychu280 napisał:

No to mamy: 

@aedaem2 15xxx
@franz_maurer 165xx
ja 19xxx
@Teru 33xxx
@mr.stylo 36xxx 

Dawajcie chłopaki znać czy i jak idzie ;)

O jakich papierach mówisz żeby były szybciej? Ja np po ślubie (z okazji wygranej XD) paszport żony dostałem w 3dni od złożenia zamówienia w Urzędzie, nie wiem na co można czekać dłużej hah

Moja narzeczona wygrała, więc musimy jak najszybciej wziąsc cywilny ślub - więc tutaj słabo to wygląda czasowo :D na dniach dopiero pójdziemy do urzędu żeby nam datę ustalili wiem że się czeka 30 dni ale też wiem że można ugrać szybciej