Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano
15 minutes ago, maxmaxmax said:

a zmieni się? czy strategicznie będą trzymać wszystkich do września i takim sposobem pozbędą się 50 tys imigrantów 

Tego nie powiedzieli 

@Kora83 Pani na koniec rozmowy że niestety w zaistniałej sytuacji nie może zrobić nic innego jak wydać mi ten kwit, w powodach zaznaczyla „inne” i dopisała że Diversity Visa pause i powiedziała o tym mailu i że nie będę musiala specjalnie przyjeżdżać tylko można wysłać paszport kurierem. 

• Like 1

Napisano
Tego nie powiedzieli 
[mention=124106]Kora83[/mention] Pani na koniec rozmowy że niestety w zaistniałej sytuacji nie może zrobić nic innego jak wydać mi ten kwit, w powodach zaznaczyla „inne” i dopisała że Diversity Visa pause i powiedziała o tym mailu i że nie będę musiala specjalnie przyjeżdżać tylko można wysłać paszport kurierem. 

Aha to szkoda. Pewnie spotkalas Ukraincow i Rosjan ,ktorzy mieli rowniez rozmowe tego samego dnia co Ty ws dv26,i tez dostali 221 paragraf?

Sent from my SM-S916B using Tapatalk

Napisano
5 minutes ago, Kora83 said:

Aha to szkoda. Pewnie spotkalas Ukraincow i Rosjan ,ktorzy mieli rowniez rozmowe tego samego dnia co Ty ws dv26,i tez dostali 221 paragraf?

Razem ze mną na rozmowie było kilka polskich par i pare chyba Białorusinów i rozmowę miałam pierwsza więc nie wiem jak to się skończyło u innych. Moja rozmowa była na 8:20 i było nas pod konsulem jakieś 10 osób. No i dużo osób do wiz nieimigracyjnych i podobno każda wychodząca osoba z tych rozmów była zadowolona 

• Like 1
Napisano (edytowane)
4 godziny temu, Kora83 napisał:

Wszyscy dostają 221g.  Białorusini mogą dostawać 212a. Oni mają dodatkowy zakaz na wydanie wiz at High Risk of U.S. Public Benefits Reliance ( 75 krajów w tym Rosja i Białoruś, Ukrainy nie ma na tej liście). Dla jasności, mam obywatelstwo Polskie, 11 lat mieszkam w Polsce. Urodzona w Ukrainie i odpowiednio wygrana w DV również od Ukrainy. Na forach spotkałam informację, ze CN 111.. jest zaproszony na 13 kwietnia i CN 115.. na 20 kwietnia w Warszawie. 

Edytowane przez Vicki
Napisano
Wszyscy dostają 221g.  Białorusini mogą dostawać 212a. Oni mają dodatkowy zakaz na wydanie wiz at High Risk of U.S. Public Benefits Reliance ( 75 krajów w tym Rosja i Białoruś, Ukrainy nie ma na tej liście). Dla jasności, mam obywatelstwo Polskie, 11 lat mieszkam w Polsce. Urodzona w Ukrainie i odpowiednio wygrana w DV również od Ukrainy. Na forach spotkałam informację, ze CN 111.. jest zaproszony na 13 kwietnia i CN 115.. na 20 kwietnia w Warszawie. 
Co to sa za inne fora?Jesli mozesz przeslij nam linki.