Natalia93 Napisano wczoraj o 15:52 Zgłoś Napisano wczoraj o 15:52 15 minutes ago, maxmaxmax said: a zmieni się? czy strategicznie będą trzymać wszystkich do września i takim sposobem pozbędą się 50 tys imigrantów Tego nie powiedzieli @Kora83 Pani na koniec rozmowy że niestety w zaistniałej sytuacji nie może zrobić nic innego jak wydać mi ten kwit, w powodach zaznaczyla „inne” i dopisała że Diversity Visa pause i powiedziała o tym mailu i że nie będę musiala specjalnie przyjeżdżać tylko można wysłać paszport kurierem. 1 Cytuj
Kora83 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu Tego nie powiedzieli [mention=124106]Kora83[/mention] Pani na koniec rozmowy że niestety w zaistniałej sytuacji nie może zrobić nic innego jak wydać mi ten kwit, w powodach zaznaczyla „inne” i dopisała że Diversity Visa pause i powiedziała o tym mailu i że nie będę musiala specjalnie przyjeżdżać tylko można wysłać paszport kurierem. Aha to szkoda. Pewnie spotkalas Ukraincow i Rosjan ,ktorzy mieli rowniez rozmowe tego samego dnia co Ty ws dv26,i tez dostali 221 paragraf? Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Natalia93 Napisano 23 godziny temu Zgłoś Napisano 23 godziny temu 5 minutes ago, Kora83 said: Aha to szkoda. Pewnie spotkalas Ukraincow i Rosjan ,ktorzy mieli rowniez rozmowe tego samego dnia co Ty ws dv26,i tez dostali 221 paragraf? Sent from my SM-S916B using Tapatalk Razem ze mną na rozmowie było kilka polskich par i pare chyba Białorusinów i rozmowę miałam pierwsza więc nie wiem jak to się skończyło u innych. Moja rozmowa była na 8:20 i było nas pod konsulem jakieś 10 osób. No i dużo osób do wiz nieimigracyjnych i podobno każda wychodząca osoba z tych rozmów była zadowolona 1 Cytuj
Vicki Napisano 19 godzin temu Zgłoś Napisano 19 godzin temu (edytowane) 4 godziny temu, Kora83 napisał: Aha to szkoda. Pewnie spotkalas Ukraincow i Rosjan ,ktorzy mieli rowniez rozmowe tego samego dnia co Ty ws dv26,i tez dostali 221 paragraf? Sent from my SM-S916B using Tapatalk Wszyscy dostają 221g. Białorusini mogą dostawać 212a. Oni mają dodatkowy zakaz na wydanie wiz at High Risk of U.S. Public Benefits Reliance ( 75 krajów w tym Rosja i Białoruś, Ukrainy nie ma na tej liście). Dla jasności, mam obywatelstwo Polskie, 11 lat mieszkam w Polsce. Urodzona w Ukrainie i odpowiednio wygrana w DV również od Ukrainy. Na forach spotkałam informację, ze CN 111.. jest zaproszony na 13 kwietnia i CN 115.. na 20 kwietnia w Warszawie. Edytowane 19 godzin temu przez Vicki Cytuj
Kora83 Napisano 14 godzin temu Zgłoś Napisano 14 godzin temu Wszyscy dostają 221g. Białorusini mogą dostawać 212a. Oni mają dodatkowy zakaz na wydanie wiz at High Risk of U.S. Public Benefits Reliance ( 75 krajów w tym Rosja i Białoruś, Ukrainy nie ma na tej liście). Dla jasności, mam obywatelstwo Polskie, 11 lat mieszkam w Polsce. Urodzona w Ukrainie i odpowiednio wygrana w DV również od Ukrainy. Na forach spotkałam informację, ze CN 111.. jest zaproszony na 13 kwietnia i CN 115.. na 20 kwietnia w Warszawie. Co to sa za inne fora?Jesli mozesz przeslij nam linki.Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
Vicki Napisano 8 godzin temu Zgłoś Napisano 8 godzin temu 6 godzin temu, Kora83 napisał: Co to sa za inne fora?Jesli mozesz przeslij nam linki. Sent from my SM-S916B using Tapatalk To są grupy w Telegramie 1. DV-2026 Group Lawsuit - Curtis Morrison AMA - ta dotyczy pozwu. 2. DV 2026 Global - to grupa Simona Britaina. Te 2 w języku angielskim. Jeszcze mam kilka w języku ukraińskim i rosyjskim. Tam dużo osob z rosji, Białorusi, Kazachstanu, Gruzji i dużo z nich odbywa rozmowy w Warszawie. 1 Cytuj
krychu280 Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 3 godziny temu, Vicki napisał: To są grupy w Telegramie 1. DV-2026 Group Lawsuit - Curtis Morrison AMA - ta dotyczy pozwu. 2. DV 2026 Global - to grupa Simona Britaina. Te 2 w języku angielskim. Jeszcze mam kilka w języku ukraińskim i rosyjskim. Tam dużo osob z rosji, Białorusi, Kazachstanu, Gruzji i dużo z nich odbywa rozmowy w Warszawie. Przystepujesz do pozwu? Cytuj
mr.stylo Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 2 godziny temu, krychu280 napisał: Przystepujesz do pozwu? A uważasz że to coś zmieni ? System prawny w USA w cale nie jest taki wspaniały ... Obecna administracja ma tak mocne poważanie dla obowiązującego prawa ,że robi co tylko może by je omijać , ignorować . ..... Jeżeli ktoś faktycznie obrał za swój cel zmieszenie liczby wydawanych wiz o 55k z DV to żadne pozwy, procesy ,wyroki mu w tym nie przeszkodzą . ( ot sąd nakaże znieść jedną pauze to wprowadzą koleją ) a do 30 września to została ledwie chwila . Na prawdę warto pamięć o tym, że prawnikom w USA wcale nie chodzi o naprawę świata . Cytuj
krychu280 Napisano 2 godziny temu Zgłoś Napisano 2 godziny temu 28 minut temu, mr.stylo napisał: A uważasz że to coś zmieni ? System prawny w USA w cale nie jest taki wspaniały ... Obecna administracja ma tak mocne poważanie dla obowiązującego prawa ,że robi co tylko może by je omijać , ignorować . ..... Jeżeli ktoś faktycznie obrał za swój cel zmieszenie liczby wydawanych wiz o 55k z DV to żadne pozwy, procesy ,wyroki mu w tym nie przeszkodzą . ( ot sąd nakaże znieść jedną pauze to wprowadzą koleją ) a do 30 września to została ledwie chwila . Na prawdę warto pamięć o tym, że prawnikom w USA wcale nie chodzi o naprawę świata . Nie wiem co myśleć, do procesu nie przystępuje.. ale jak ktoś porusza temat to chętnie pytam bo wymieniła kanał na telegramie Cytuj
mr.stylo Napisano 1 godzinę temu Zgłoś Napisano 1 godzinę temu 19 minut temu, krychu280 napisał: Nie wiem co myśleć, do procesu nie przystępuje.. ale Zacznij na msze dawać w intencji - może to pomoże . Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi