mr.stylo Napisano wczoraj o 11:42 Zgłoś Napisano wczoraj o 11:42 1 godzinę temu, sobota napisał: inne oczekiwania/możliwości i każdy stan jest inny. To na pewno , różnice w kosztach startu i szansach na powodzenie misji ,,od zera do bohatera " między NYC a jakimś mniejszym miastem w TEXAS czy FLORIDA są ogromne i zupełnie inne osoby mogą się wbić czy tu czy tam . 1 godzinę temu, sobota napisał: @Tobiaszka ja głównie tutaj na forum czytałam, strona BritSimona i ogólnie Google, nawet ChatGPT Zdecydowanie najlepszym ,źrodłem informacji jest junak miejscowy ,,pesymista "( czytaj: tambylca co nie raz sobie tyłek potłukł ) 1 godzinę temu, sobota napisał: Znajdę jakiś odpowiedni wątek tu na forum i postaram się do końca roku opisać moje początki, może przyda się następnym pokoleniom Było by to na serio zacne . Wiele osób będzie to wałkować a nie tylko czytać. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi