Kora83 Napisano Czwartek o 21:03 Zgłoś Napisano Czwartek o 21:03 Ja mam właśnie 37 w tym roku i też żałuje, że nie obudziłam się tak 10lat wstecz no ale będę próbować, jak nie przez loterie (gdzie obecnie po informacjach ile krajów zostało zablokowanych to mamy NAJWIĘKSZY % możliwy do wygrania) to przez sponsoring o ile dalej będzie, a jak nie to zostanie mi Kanada. Wiek to tylko liczba No tak,a do Kanady w jaki sposob chcesz sie dostac? Mam na myśli przez jaki program?Sent from my SM-S916B using Tapatalk Cytuj
kinia2071 Napisano Piątek o 21:43 Zgłoś Napisano Piątek o 21:43 W dniu 15.01.2026 o 21:12, Xarthisius napisał: Ban nie ma zadnego wplywu na prawdopodobienstwo wygrania w DV. Obywatele tych krajow dalej moga brac udzial w loterii. Słabo, mogli ich wykluczyć też z loterii W dniu 15.01.2026 o 22:03, Kora83 napisał: No tak,a do Kanady w jaki sposob chcesz sie dostac? Mam na myśli przez jaki program? Sent from my SM-S916B using Tapatalk Również sponsoring taki sam jak do USA, tylko w Kanadzie trochę łatwiej i szybciej się dostać, tam sprawniej to idzie. Zobaczymy, mam rok by rozwinąć "umiejętność" prowadzenia tira więc czeka mnie ciężka praca, a może ruszy loteria i wygram Cytuj
mr.stylo Napisano wczoraj o 13:55 Zgłoś Napisano wczoraj o 13:55 16 godzin temu, kinia2071 napisał: Słabo, mogli ich wykluczyć też z loterii Jednak jakiś plus tego jest ,bo dzięki temu pula wiz do rozdziału na inne kraje wzrasta . Samo wylosowanie nie gwarantuje uzyskania wizy . 1 - Twój CN musi dojść do procesowania . 2- Muszą być wizy w puli 3- Muszą być sprzyjające warunki systemowe ( np teraz takowych nie ma ) 4- Trzeba spełniać wymogi - wykształcenie ,zdrowie , przeszłość .... Cytuj
mr.stylo Napisano wczoraj o 14:17 Zgłoś Napisano wczoraj o 14:17 16 godzin temu, kinia2071 napisał: a może ruszy loteria i wygram I co z tego ? Wygrałem w 2026 i mam 99,9% tylko na punkt 4 z przedstawionych powyżej a na pozostałe też 99,9 % tylko w przeciwnym kierunku . Cytuj
furioza123 Napisano 21 godzin temu Zgłoś Napisano 21 godzin temu A ja mam nr 48xxx i dalej wierzę^_^ a czy jest taka możliwość, że nie ogłoszą nowej loterii na 2027 a wydłużą tą 2026 o kolejny rok? Cytuj
Xarthisius Napisano 20 godzin temu Autor Zgłoś Napisano 20 godzin temu 1 hour ago, furioza123 said: a czy jest taka możliwość, że nie ogłoszą nowej loterii na 2027 a wydłużą tą 2026 o kolejny rok? Nie. Cytuj
kinia2071 Napisano 17 godzin temu Zgłoś Napisano 17 godzin temu 6 godzin temu, mr.stylo napisał: I co z tego ? Wygrałem w 2026 i mam 99,9% tylko na punkt 4 z przedstawionych powyżej a na pozostałe też 99,9 % tylko w przeciwnym kierunku . Ja chciałabym chociaż mieć na 1% to już byłoby coś, pożyjemy zobaczymy może w tym roku ruszy Cytuj
mr.stylo Napisano 4 godziny temu Zgłoś Napisano 4 godziny temu 15 godzin temu, Xarthisius napisał: Nie. Szczerze to wg obowiązujących przepisów faktycznie NIE ale wg tych samych przepisów to 2027 powinnna wystartować w listopadzie ba nawet obecna sytuacja z DV 26 nie do końca ma umocowanie w przepisach . Więc nie do końca jest sens opierać się o przepisy skoro tak na serio ,,nikt" tego nie robi . Takie moje zdanie i podobno najstarsi Indianie takich cudów jak obecnie się dzieją to nie widzieli . Cytuj
Xarthisius Napisano 53 minuty temu Autor Zgłoś Napisano 53 minuty temu 3 hours ago, mr.stylo said: wg tych samych przepisów to 2027 powinnna wystartować w listopadzie Pokaz mi przepis, ktory mowi ze DV powinna byc ogloszona w listopadzie. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi