Witekko Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 Witam, w tamtym roku ubiegałem się po wize turystyczną (dostałem odmowę). W tym roku chciałem wyjechac już z work&travel. Niewiem, czy ubiegłoroczna wpadka może mi zaszkodzić. Zastanawiam się czy przyznac się do ubiglorocznego podejścia, czy też wymienić paszport i podejśc jak gdyby nigdy nic? :? :? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted January 6, 2006 Report Share Posted January 6, 2006 W historii wyjazdow na Work&Travel byla juz cala masa osob, ktore najpierw nie dostaly turystycznej, a potem otrzymaly J1. I to bez wiekszych problemow... Link to comment Share on other sites More sharing options...
rypson Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 sadzisz ze jak wymieniszpaszport to nie beda wiedzieli ze byles w ambasadzie..... lol..... nie radze klamac we wnioskach wizowych jesli sie dopatrza klamstwa, oszustwa dostajesz illigal operation i do usa nigdy nie wyjedziesz..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.