emu Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 Mam pytanko.Jak wyglada sprawa z przeworzeniem lekarstw?Czy potrzebuje tłumaczyc ulotki i zastosowanie na jezyk angielski?Czy z witaminami jest tak samo? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted January 12, 2006 Report Share Posted January 12, 2006 http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=1755 Z pozdrowieniami od wyszukiwarki. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosol Posted January 13, 2006 Report Share Posted January 13, 2006 W wakacje przewozilem swoje lekarstwo oczulajace alergie. Przewozilem je w torbie ktora sie nadaje. Na przeswietleniu torby na bank je widzieli poniewaz byly to fiolki szklane. Nikt nie zadawal pytan. Dodam ze latalem z nimi rowniez po USA. Moze mialem szczescie ze nie mialem osobistej. Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
emu Posted January 15, 2006 Author Report Share Posted January 15, 2006 Dziekuje za pomoc:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
baller Posted January 15, 2006 Report Share Posted January 15, 2006 Ja byłam w USA we wakacje i jestem chora na tarczyce wiec mialam zaladowanie tabletek na cale moze 3 miesiace wiec wyobrazcie sobie ile tego mialam. I szczerze wszystko przewozilam w torebce osobistej tzn. ktora mialam caly czas przy sobie jako bagaz podreczny. BYlo ich bardzo duzooo i nawet sie nie zastanawialam czy bede musiala komus to tlumaczyc szczerze mowiac Jak bagaze przeswietlali kilka razy na lotniskach to napewno widzieli no nikt nic nie mowil. A dlatego tyle mialam przy sobie bo w samolocie nawet musialam je zazyc hehe ale mowie wam duzo tego bylo. No wkazdym badz razie mi nie sprawdzali i nie sadze zeby to sprawdzali. Wkoncu jak ktos jest chory to logiczne ze musi miec lekarstwa, a ja wolalam sie zabezpieczyc. Lepiej miec wiecej opakowan niz zeby pozniej czegos zabraklo pozdro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.