gorin Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 z tego co wiem od znajomych którzy byli z tym biurem wkasynach to tak teoretycznei jest: po spotkaniu z pracodawcą masz podpisaną umowę na konkretną pracę, ale w rzeczywistości na miejscu w stanach jest jeszcze jedno interwiev po którym jesteś kierowany najczęściej tam gdzie im najbardziej pasuje,, czasami lepiej a czasami gorzej... moze w niewielkim stopniu pomóc znajomość języka i wczesniejszy wyjazd pozdro
fifi Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 Z pozycjami jest tak, że przynajmniej na Wschodzie stawki są raczej od 8$ w górę, zatem to bardzo dobrze w porównaniu do innych oferowanych prac. Więc co trafisz to nie będzie źle, może być tylko dobrze, albo lepiej. Na Wschodzie pozycje przyznają od razu, na Zachodzie na miejscu, z wyjątkiem jakiegoś jednego Harrahs'a bodajże.
Zyziek Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 po spotkaniu z pracodawcą masz podpisaną umowę na konkretną pracę no tak...ale czy to praca taką którą ty chcesz wykonatwać...a nie jakiś badziew który oni ci zaproponują...a raczej przypiszą. kur**...nie podoba mi sie to.
gorin Napisano 24 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 nie no to wybierasz sobie napoczątku pozycję na której chcesz pracować i jeszcze 1-2 rezerwowe gdyby na pierwszej nie było miejsc lub bys sie nie kwalifikowal itp ale jak wczesneij mówiłem to moze ulec zmienie na miejscu
fifi Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 I może być tak, że na rozmowie Ci powiedzą, że oczywiście dostałeś wymarzoną pozycję i wszystko jest [beeep]iście, a potem przychodzi odpowiedź, że nie dostałeś żadnej pozycji-Amerykanie mają to do siebie, że zawsze są mili i nie powiedzą Ci, że się nie nadajesz... :wink:
Chomik Napisano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 Powtorze raz jeszcze, zeby kazdy wbil to sobie do glowy: niewazne co mowi Wam Emakopol, to tylko marketing, pozycje w Harrah's Lake Tahoe dostaniecie dopiero tu na miejscu... Wedlug widzimisie Paula Schreinera.
Oski Napisano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2006 yoyoy gorin czemu nie mozna sie spotkac cos zabalowac razem w usa :D:D:D czemu nie a skad jedziesz z wawy ?? dawno na necie mnie nie bylo [beeep]ana sesja :////////////
gorin Napisano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2006 hej jade z lublina, raczej do Fox'a, mniej więcej od początku czerwca
Oski Napisano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2006 Fajnie ja jade niestety jakos 20 czerwca dopiero niestety musze tak pozno bo mam sesje :/ blechhhhhhhhh Chcialbym juz 22 zaczac prace dobrze by bylo A bedziesz mieszkac w Norwich...?? Bo My pewnie tez stamtad sa przejazdy za free chociaz wolalbym nad oceanem w New Haven ale narazie nie wiem jak z transportem :/
gorin Napisano 27 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 27 Stycznia 2006 Chcialbym juz 22 zaczac prace dobrze by bylo :/ he no cóż ale jak 20 pojedziesz to zaczniej najszybciej prace na początku lipca, tam sie czeka co najmniej 2 tygodnie na rozpoczęcie pracy przynajmniej tak mówią Ci co byli i tak jest niestety :cry:
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.