Daniel22 Posted January 21, 2006 Report Share Posted January 21, 2006 CZesc wybieram sie ze znajomymi do Reno,z Emakopolu. Moze ktos wie, czy jest tam obecnie duzo Polaków, i czy jest problem z druga praca. Dziekuje i Pozdrawiam. Daniel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Do jakiego kasyna się wybieracie? Ja jadę do Reno już po raz trzeci, jeszcze nie wiem z jakim biurem, ale ogolnie to fajne miasteczko,duuużo studentów, ale z pracą nie jest tak źle,jak chcesz się dowiedzieć czegoś więcej to pisz oleczk35@wp.pl Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
gall_eon Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Olka a ty gdzie pracowalas w ostatnie wakacje, w jakim kasynie??? Ja harrahs/boomtown:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Możecie powiedzieć coś więcej o Reno. Bo jak na razie to wiem tylko tyle, że jest fajnie. Może powiem co mnie interesuje: Jadę około 18-20 czerwca i chciałabym wiedzieć jaka jest szansa dostania czegoś poza hausekeepingiem, jaka jest możliwość dostania nadgodzin i drugiej pracy oraz czy są problemy ze znalezieniem mieszkania? Ile trzeba zapłacić za mieszkanie i jakie są średnio stawki w kasynach? Co do mnie to na WAT jadę 2 raz-w zeszlym roku pracowalam w kasynie na Wschodzie w Retailu, po angielsku mówię raczej dobrze. Jakie są moje szanse w takiej sytuacji. Będę wdzięczna za odpowiedź! Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Pracowałam w irlandzkim kasynku zaraz naprzeciwko harahs'a Link to comment Share on other sites More sharing options...
greth Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 a jak jest z wynajmem mieszkania? czy są z tym duże problemy? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gall_eon Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Fitzgeralds! A co dokladnie robilas???Jak sie tam pracowalo? Ja pracowalem w SPA w Harrahsie:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
fifi Posted January 22, 2006 Report Share Posted January 22, 2006 Możecie powiedzieć coś więcej o Reno. Bo jak na razie to wiem tylko tyle, że jest fajnie. Ponawiam moją prośbę. Co tam jest takiego fajnego?? I wszystkie inne pytania zawarte w poście powyżej. Pozdrawiam i z góry dzięki za odpowiedź! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 Do gall_eon: Wracasz może w tym roku do reno? jesli tak to z jakim biurem? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Posted January 23, 2006 Report Share Posted January 23, 2006 W reno jest coś, co sprawia ze chcesz tam wrócić Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.