gall_eon Napisano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2006 Ola: Z BTC, bo mam fajna prace w harrahsie Fifi: Mieszkanie to od 600 do 800$/miesiac za apartament z 2 lozkami,lazienka Z praca nie powinno byc problemu. Co do nadgodzin to zalezu od kasyna i od ruchu w biznesie. Stawki w kasynach to 6,5-10$, a srednio to 8$, no oczywiscie prace z napiwkami to 5,15-5,50$... Nie wiem co mnie ciagnie do Reno, moze atmosfera, moze ludzie, moze kasa??a moze wszystko po czesci?
fifi Napisano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2006 Dziękuję Odpowiedź mnie satysfakcjonuje A jeszcze takie pytanko: dużo jest pozycji ze stawką $6,5? I jakie jest prawdopodobieństwo ich dostania? Pozdraiwam gorąco w ten mroźny dzień
gall_eon Napisano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2006 Fifi a do jakiego kasyna jedziesz???i z jakigo biura???Tego na E.???
greth Napisano 23 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2006 ja może pojade do reno z columbus clubem jest wacham się między Lake Tahoe a Reno sam nie wiem gdzie uderzyć
fifi Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 Jadę niestety z tego na E, ale jeszcze się nie zapisałam, więc dlatego pytam. Na BTC nie mam szans, bo stamtąd tylko drugoroczniacy mogą, a z Columbusa trzeba wyjechać jakoś wcześnie, co w moim przypadku odpada. Zastanawiam się czy jechać do Reno czy Lake Tahoe i jak na razie porównuję. Gdzie i do jakiego kasyna dowiem się po rozmowach, ale możliwe są z tego co wiem: Harrah's, Peppermil, Silver Legacy i może jeszcze jakieś inne.
neltilia Napisano 9 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 9 Stycznia 2008 odkopuje stary temat co by nowego nie tworzyc bo juz tyle jest podobnych teamtow ze ciezko sie chwilami w tym forum odnalezc:) Wiadomo, chodzi mi o W&T Reno 2008 Rozwazam opcje wyjazdu, najlepiej na job hunting, nie wiem jeszcze z jakiego biura. Osoby chetne do wspolnego wyjazdu zglaszajcie sie, jak rowniez osoby ktore juz byly i moga podzielic sie wrazeniami i moze jakies wskazowki podac tez:)
gall_eon Napisano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 22 Stycznia 2008 Ja wracam po roku przerwy i już na pewno po raz ostatni ;]
r4mz35 Napisano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2008 hej Galleon , ja tak samo jak kolezanka wyzej , Reno,w&t,08,independent , napisz tylko czy bede mial duzy problem ze znalezieniem pracy , kasyn jest masa , pare osob mowilo ze max 3 dni i mam cos dobrego , mieszkanie ? 200$/miech ? ale pewnie roznie moze byc . pozdr. Hej ;]
karus Napisano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Napisano 23 Stycznia 2008 Ja też po roku przerwy poważnie myslę o wyjezdzie do reno na independent, w moim przypadku byłby to 4. Wyjazd do usa na wakacje, czy jestem normalny?? jestem na ostanim roku i wiecie moze przy okazji jak to jest, czy musze do ambasady mieć zaswiadczenie o przełożeniu obrony ?? i jak z tą pracą i mieszkaniem w reno? z pracą wydaje mi się moze byc róznie pomimo ze w poprzednich sezonach było dobrze, chodzi mi o to ze amerykańska gospodarka popadła w recesje i ludzie będą ograniczać wydatki na rozrywki... tak mysle.
_Katie_ Napisano 17 Lutego 2008 Zgłoś Napisano 17 Lutego 2008 Hej:) Teraz są nowe zasady i nie trzeba mieć żadnych zaświadczeń Można się bronić przed wyjazdem (ja mam taki zamiar, jak się uda ), ale dopiero po rozmowie wizowej w konsulacie:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.