Cykoor Napisano 15 Marca 2008 Zgłoś Napisano 15 Marca 2008 Witam, Ogolnie to zyje i studiuje w UK wiec na kasie to mi tak srednio zalezy a mam straszna ochote zobaczyc wreszcie stany Znajoma byla w Reno i bardzo polecala wiec pomyslalem czemu nie. Niestety biuro do ktorego sie zapisalem(BTC) nie jest w stanie mnie juz wyslac na zadna pewna pozycje akurat do Reno wiec mysle nad wzieciem opcji job hunting i wyjazdem tam na wlasna reke. Czy jest az tak ciezko znalezc prace bez SSN? Po angielsku mowie raczej dobrze, mam doswiadczenie na recepcji jaki w duzych klubach i sam nie wiem co jeszcze...poradzcie Pozdrawiam Lukasz
Czajq Napisano 15 Marca 2008 Zgłoś Napisano 15 Marca 2008 Witam ja w tym roku też jade do kasyna pracować jako 21 dealer . Robił to z was ktoś już ? Jeśli tak byłbym wdzieczny za informacje jak wyglada praca i czy da się wyżyć z napiwków :-P ? I inne perypetie jezeli takie miały miejsce Będe wdzieczny Pozdrawiam Czajq
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.