victoria Napisano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 24 Stycznia 2006 Czy około 1000 zł jest w porzadku, czy to nie jest za mało ? czy ponizej tej sumy tez jest ok? co o tym sadzicie? moze ktos kto ma wiecej doswiadczenia w tych sprawach i orientuje sie w tym?
sly6 Napisano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 jesli masz zaproszenie to taka kwota jest ok bo w zaproszeniu bedzie napisane ze ten Ktos pokrywa Twoj pobyt w Kanadzie (jak i cala podroz)wazne bedzie to abys udowodnila ze to sa Twoje pieniadze .
victoria Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 udowodnić :?: :x to znaczy :?: sorry ze tak sie wypytuje ale chyba jak każdy troche sie tym stresuje i chciałabym wiedziec jak najwiecej bo troche mi zalezy zeby dostac ta wize...
sly6 Napisano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 a np zapyta sie Konsul ile masz na koncie (bo to bedzie na kwicie z banku)i jesli to sa Twoje pieniadze to spokojnie odpowiesz :)podbnie do kogo lecisz i kto to jest dla Ciebie i co robisz w Polsce.
victoria Napisano 25 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Napisano 25 Stycznia 2006 a czyli o to ci chodziło bo ja juz myslalam ze moze trzeba jeszcze jakies inne dokumenty dołaczac o ktorych nie wiem :oops: dzieki za odp.
aniaZ Napisano 22 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2006 nie chce cie martwic ja dwa lata temu sie staralam o wize mialam zaproszenie , zaswiadczenie o zarobach z pracy, wydruk z konta na ktorym mialam 7 tysiecy i wizy mi nie dali, wg mnie najwazniejsze sa jakies dobra np posiadanie wlasnego mieszkania lub samochodu , o to sie mnie pytali a ja niestety tego nie posiadam , chyba ze studiujesz no to tez masz szanse ,
sly6 Napisano 22 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2006 aniaZ kiedy ja sie staralem mialem kwit z banku ,pracy i dostalem wize
aniaZ Napisano 22 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2006 no to miales szczescie ja mialam kwit z banku ,zaswiadczenie o zarobkach , i juz nie wiem co jeszcze i nie dostalam wizy widocznie mam takie p..szczeście , w tym roku znow bede sie starac o wize moze tym razem sie uda do trzech razy sztuka
sly6 Napisano 22 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 22 Lutego 2006 aniaZ kilka a no mialem szczescie ale masz racje ze trzeba sie starac o wize tak jak moj kolega za 3 czy 4 razem dostal wize
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.