kpmkat Napisano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2006 Ello, ja sie wybieram do Tahoe i muszę z przykroscia stwierdzić, że po zapłaceniu wstępnego również dotarłem do info od Intraxa, było przez pare dni na ich stronce - nie pamiętam dokładnie ale była liczba powyżej 40 % więc kolega ma chyba rację ale to w sumie nie świadczy że będzie mniej godzin ???, widocznie takie zapotrzebowanie, a co do AC to nie wiem, z roku na rok pewnie bywa różnie, ale trzeba przyznać że to ciekawa oferta ze względu chociażby na to że tańszy bilet bo wschód, no i Borgata... czy Hilton te nazwy mówią za siebie... Alternatywa to Reno... Ale o Reno to kompletnie nic nie wiem... Ps. może ktoś wie czy z Emakopolu we wszystkich kasynach jest system Where needed ? Słyszałem że w którymś (harrah's?) pracę możemy mieć z góry w Polsce jeszcze po targach ....
czarny83 Napisano 28 Stycznia 2006 Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2006 moze co do liczby osob wybierajacych sie do tahoe to prawda, ale nie wiem skad wzial ta informacje o hyatt'cie bo watpie, ze mu to w yesie powiedzieli w intraxie raczej tez nie. a sprawa 2 to mimo tego , ze hyatt horizon harahhs sa nad Tahoe to sa po drugiej stronie i watpie ze ludzie z poludnia beda jechac nad gorna czesc bo to sie raczej nie bedzie oplacalo 50min autem a wiekszosc ludzi udajacych sie do tahoe z tego co slyszalem to jedzie na poludnie jeziora
aniolova Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Napisano 27 Marca 2006 W zeszlym roku na North Lake Tahoe w Hyacie bylo nie przesadzajac na pewno 80 polakow. Pokusilabym sie nawet o stwierdzenie ze byla na poczatku daleko poad setka ... a jesli chcecie wiedziec cos wiecej na temat hyatta : http://www.usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.ph...ighlight=#26845 pozdrawiam, aniolova
Kozak Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Napisano 27 Marca 2006 Ladna reklama biura majacego Atlantic City w ofercie....moze to nadal biuro na E?? Biuro na E. nie ma w ofercie AC :twisted: Jak nie jak tak. Ja jade z biura na E do Harrah's w Atlanic City
gall_eon Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Napisano 27 Marca 2006 Prawda jest taka ze oba biura mialy Atlantic:) Z tym ze biuro na B trafilo na kontrkty do Borgaty(w wiekszosci housekeeping?Pani Mira?tak sie nazywa managerka tego dzialu tam?) A biuro na E jako ze od DEE ma kontrakty do Harrahsa i calej sieci, ozywiscie mialo Atlantic, tylko nie pamietam czy ktos z biura na B sie tam dokoptowla na targach, czy wszyscy na Reno sie rzucili:)
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.