Skocz do zawartości

Slub przez ambasade

polish_soldier

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Jestem z Kanady i mam dziewczyne w PL. Ona juz u mnie byla i zdecydowalismy ze chcemy mieszkac w montrealu. Jest tylko jeden problem: jesli nie dostanie 2 raz wizy czy mozna wziaz slub przez ambasade?? slyszalem ze tak ale nie jestem pewny jak to dziala i co trzeba by bylo zrobic..

Napisano

mozesz napisac w tej sprawie do Ambasady :

Warsaw-im-enquiry@international.gc.ca

jesli Twoja dziewczyna dostala juz wize i byla w Kanadzie i wszystko bylo ok tzn na czas przyjechala to teraz ma duza szanse aby jeszcze raz wize dostac.

Napisano

Czesc!

Ja wlasnie w grudniu wrocilam z Kanady. Bylam tam 5 miesiecy, a mogalm byc 6... wrocilam wiec na czas. Mam podobna sytuacje do Ciebie, poniewaz ja rowniez planuje wziac slub. W kwietniu bede szla drugi raz do ambasady i bede sie starala znowu o wize na wyjazd w czerwcu. Jestem na druzgim roku studiow, a jak Twoja dziweczyna? To moze miec znaczenie... oni musza zobaczyc, ze cos ja tutaj trzyma. Ja mysle, ze skoro wrocila na czas to powinna dostac wize... ja jestem w podobnej sytuacji.

A kiedy Twoja dziweczyna planuje wyjazd do Ciebie?... czy wiesz juz cos na temat slubu przez ambasade?

Pozdrawiam

Napisano

nie jeszczze nie pytalem sie,ale moja dziewczyna planuje w maju przyleciec bo dopiero co wyjechala i tez jakos myslimy jak to zrobic mozna tez przez szkole tutaj zalatwic vize mamy tutaj w montreaku dla studentow za granica i moga wize zalatwic jesli masz mozliwosc splacic te kursy

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...