Jacek87 Napisano Czwartek o 09:43 Zgłoś Napisano Czwartek o 09:43 Hej! mam zagwozdkę dotyczącą tego co powinienem zrobić. w 2019 dostałem na 10 lat wizę b1/b2 3 lata później dostałem GC z loterii wizowej. Wjechałem do USA, "aktywowałem" GC i po niedługim czasie się jej formalnie zrzekłem (uznałem, że jednak nie chcę tam mieszkać). Obecnie chciałbym pojechać na niecałe trzy tygodnie na wycieczkę do USA. Czy powinienem zawnioskować o ESTE? Czy może ta moja wiza z 2019 jest jeszcze ważna? Dzięki za odp. Pozdrowienia! Cytuj
Xarthisius Napisano Czwartek o 13:21 Zgłoś Napisano Czwartek o 13:21 3 hours ago, Jacek87 said: Hej! mam zagwozdkę dotyczącą tego co powinienem zrobić. w 2019 dostałem na 10 lat wizę b1/b2 3 lata później dostałem GC z loterii wizowej. Wjechałem do USA, "aktywowałem" GC i po niedługim czasie się jej formalnie zrzekłem (uznałem, że jednak nie chcę tam mieszkać). Obecnie chciałbym pojechać na niecałe trzy tygodnie na wycieczkę do USA. Czy powinienem zawnioskować o ESTE? Czy może ta moja wiza z 2019 jest jeszcze ważna? Dzięki za odp. Pozdrowienia! Nie jest wazna. W momencie otrzymania IV wszystkie NIV zostaja cancelled without prejudice, nawet jak ich tak nie ostempluja. 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi