Polak Napisano 4 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 4 Lutego 2006 Witam, W poniedzialek wybieram sie po wize do warszawskiej ambasady. Jak tam trafic z okolic dworca centralnego? Patrzylem na mapie, ze mozna dojecha metrem z Centrum do Politechniki, a potem to chyba z buta? Od czego zalezy czy dostane wize na 5 lub 10 lat? Lece za miesiac na konferencje naukowa jako uczen liceum
tomekolodziej Napisano 5 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 5 Lutego 2006 Mozesz isc na nogach. Wychodzisz z dworca centralnego na aleje Jerozolimskie, skrecasz w Marszalkowska pozniej do pl Konstytucji pierwsza w lewo to Piekna jakies 700m i jestes przed ambasada. Na pieszo jakies 30 min od dworca. ricon
Polak Napisano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 Dzis odebralem paczke DHL a w srodku paszport z wiza tylko na jeden rok Jestem bardzo nie zadowolony, bo sadzilem, ze jednak dostane chociaz na 5 lat. Szczegolnie, ze w przyszlym roku planuje ponowny wyjazd do USA na targi komputerowe. Czeka mnie znowu podroz do warszawy, oplata wizowa czyli znowu conajmniej 500zl w bloto :cry:
sly6 Napisano 8 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 dali Ci szanse i jesli wrocisz i bedzie ok to dadza Ci na wiecej po drugie jechales aby na konferencje a Oni na tyle czasu daja
Polak Napisano 9 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 9 Lutego 2006 Jedziemy grupa szkolna na konferencje. 5 osob dostalo wize na rok, a jeden koles dostal az na 10 lat :!:
piotrus Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 ja po wizycie dostalem ten numerek dhl i pojechalem do chaty! czy ten numerek mialem gdzies zaniesc??
piotrus Napisano 21 Czerwca 2006 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2006 pls wyslijcie mi odp. na maila kwiecienpwm@interia.pl
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.