xmareckix Napisano 6 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2006 witam mam juz bilecik zakupiony w NY na lot LOTEM moje pytanie dotyczy miejsca w samolocie mam numer 21 A i bardzo bym chciał wiedzieć gdzie takie miejsce jest , czy w środku , czy przy oknie itp mam jeszce pytanie związane z ceną , poniewaz bilet został zakupiony w usa to juz pewnie z tymi smiesznymi oplatami latniskowymi ? jak to jest ? prosze o pomoc pozdrawiam :!: :!: :!:
Baby Napisano 6 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 6 Lutego 2006 Miejsce 21 A - to miejsce przy oknie Opłaty lotniskowe opłacane sa przy zakupie biletu, przynajmniej u mnie zawsze tak było, Tak więc nie ma się o co martwić. Pozdrawiam.
xmareckix Napisano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2006 czy na bilecie jest podany rodzaj samolotu ? bo nie moge znależć
sly6 Napisano 7 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2006 xmareckix nie ma,,ale mozna zobaczyc na www linii lotniczej czym dysponuje tzn jaka flota lotnicza..LOT aby ma 767 na trasach transatlantyckich
xmareckix Napisano 7 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Lutego 2006 jest Boeing 767-300 i Boeing 767-200
Jarek1122 Napisano 7 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2006 jest Boeing 767-300 i Boeing 767-200 Kiedy lecisz ?
xmareckix Napisano 8 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 4 marca z W-wy do Newarku o 13 a jak jest z telefonem komurkowym kiedy się go wyłancza ?
dagmarcia Napisano 8 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 Najlepiej zaraz po wyjsciu z domu :smt040 A tak powaznie - po wejsciu na poklad uslyszysz komunikat z prosba o wylaczenie telefonow komorkowych i innych urzadzen elektronicznych.
Hania Napisano 8 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 No wlasnie wylacza sie, tylko niestety nie do wszystkich Polakow to dociera. Jak lecialam pierwszy raz do USA to grupka podchmielonych bogatych Polakow w wieku ok.40 lat (lecacych btw.na wycieczke po USA) namietnie wysylala smsy podczas lotu, i wcale sie z tym nie kryli :? Hmmm a w sumie "bogatemu wszystko wolno"
dagmarcia Napisano 8 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 8 Lutego 2006 Ciekawa jestem ile z tych SMSow im doszlo. Bo z tego co sie orientuje to na paru tysiacach metrow nie ma zadnych stacji bazowych (-> nie ma zasiegu). No ale moze sie myle i ktorys z telekomow pokusil sie o stacje bazowa na cloud 9 )
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.