harper12 Napisano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 dzieki Sly6 To jak bede lecial to wtedy wbijaja na lotnisku na ile mam niby pobyt w Kanadzie?Czy wczesniej to robia w Ambasadzie? dzieki pozdrawiam
sly6 Napisano 15 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 harper12 ta date ktora bedziesz miec na wizie to do tego czasu musisz wleciec na teren Kanady na granicy pewnie Ci dadza pobyt 6 miesieczny.
harper12 Napisano 15 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Lutego 2006 Dzieki serdeczne Sly6 Jak bede mial jeszce jakies pytania to napewno sie odezwe Pozdrowienia Sly6
harper12 Napisano 20 Lutego 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Lutego 2006 Witam Jest mi bardzo smutno:(bylem w zeszlym tygodniu w Ambasadzie(stalem na mrozie od 5 rano i bylo duzo ludzi!To co tam zobaczylem to normalnie tragedia:(jest ciezko!) i niestety nie dostałem wizy!Jestem studentem,mialem zaswiadczenie z pracy,o urlopie tez,wyciag z banku z moja kasa!a tu nic z tego Prosze pomozcie co mam zrobic?Czy moge sie starac jescze raz?planuje tak za miesiac?mam jakies w ogole szanse?Prosze bo zalamalem sie doszczetnie
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.