karola Napisano 9 Lutego 2006 Zgłoś Napisano 9 Lutego 2006 hej jestem na wizie J1 na internshipie chce pojechac na Bahamy na 3 dniowy rejs czy w zwiazkuz tym musze starac sie o wize turystyczna do tego kraju/wyspy? ktos moze wie? co musze zrobic? moj brat ktory przyjedzie z polski pojedzie ze mna, co on muis miec? to samo co ja? bede wdzieczna za info karola
dareknow0 Napisano 13 Czerwca 2012 Zgłoś Napisano 13 Czerwca 2012 Witam. Proszę o opinie osób które podróżowały na Bahamas ( oczywiście z USA). Czy ktoś z Was korzystał może z usług przewoźnika https://www.ferryexpress.com Proszę o wskazówki dot. wyboru hotelu i jakiekolwiek informacje dot.wyjazdu na Karaiby. Interesuje mnie przepłynięcie z Florydy najlepiej na Grand Bahamas i zatrzymanie się w jakimś hotelu. Mam swoje typy ale chciałbym usłyszeć Waszych opinii.Może jakieś namiary na tanie biuro które organizuje np.dwudniowe pobyty na Bahamas. Dzięki.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.