Agula Napisano 10 Marca 2006 Zgłoś Napisano 10 Marca 2006 Przez te wszystkie miesiace nie mialam zadnych problemow. NIgdy nie korzystalam z hoteli i moteli i tego robic nie bede o!
PLan Napisano 11 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2007 Witam! Jak Waszym zdaniem wygląda opcja spania w samochodzie w okresie TRAVEL? Czy dużo się zaoszczędza? Czy ktoś to praktykował? Jakie opinie? A i jeszcze pytanie o bezpieczeństwo oraz czy policja się nie czepia.
agatenka Napisano 11 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 11 Lutego 2007 Poczytaj tutaj http://www.usa.info.pl/board/index.php?showtopic=4209 Pozdrawiam
PLan Napisano 12 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 12 Lutego 2007 Dziękuję i przepraszam za zdublowanie tematu. Nowy jestem
pawelkrk2 Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 to zalezy gdzie chcesz podrozowac bo na florydzie o spaniu w aucie zapomnij:) udusisz sie:) naprawde sie nie da, probowalismy jedna noc i zasnelismy dopiero o 7 rano...... na plazy:D
darop Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 spałem w aucie, na parkingu pod "Targetem", 3 osoby w Chevy Cobalt(taki opel astra), nie było za wygodnie, ale da się przeżyć, nikt nas nie zaczepiał, no i nie było problemu z pobudką bo o 7 rano zaczęły myjki dookoła jeździć
karus Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 Ja spałem w aucie w Atlantic City, nad Niagarą, w Las Vegas i Los Angeles, mam troszke doswiadczenia nigdy nie miałem problemów z polcją itp. chociaz jest to podobno nielegalne
PLan Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 Dzięki za odpowiedź. Fajnie, że spanie w samochodzie w usa nie okazało się takie ekstremalne.
darop Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 Ja spałem w aucie w Atlantic City... napisz gdzie się zatrzymaliście, szczerze mnie zaciekawiłeś, gdzie było na tyle bezpiecznie??
agatenka Napisano 14 Lutego 2007 Zgłoś Napisano 14 Lutego 2007 Ja spałem w aucie w Atlantic City, nad Niagarą, w Las Vegas i Los Angeles, mam troszke doswiadczenia nigdy nie miałem problemów z polcją itp. chociaz jest to podobno nielegalne Podziwiam, ja bym chyba ze strachu umarła. Też spałam w samochodzie kilka razy, ale było to gdzieś w parkach czy na kampingach gdzie było naprawdę bezpiecznie. W tych miastach, które wymieniłeś chyba bym się nie odważyła. Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.