Skocz do zawartości

spanie w aucie??!!?!?!?!

wasiel31

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Przez te wszystkie miesiace nie mialam zadnych problemow. NIgdy nie korzystalam z hoteli i moteli i tego robic nie bede :) o! ;)

• 11 miesięcy później...

• Odpowiedzi 29
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Witam!

Jak Waszym zdaniem wygląda opcja spania w samochodzie w okresie TRAVEL?

Czy dużo się zaoszczędza? Czy ktoś to praktykował? Jakie opinie?

A i jeszcze pytanie o bezpieczeństwo oraz czy policja się nie czepia.

Napisano

to zalezy gdzie chcesz podrozowac bo na florydzie o spaniu w aucie zapomnij:) udusisz sie:) naprawde sie nie da, probowalismy jedna noc i zasnelismy dopiero o 7 rano...... na plazy:D

Napisano

spałem w aucie, na parkingu pod "Targetem", 3 osoby w Chevy Cobalt(taki opel astra), nie było za wygodnie, ale da się przeżyć, nikt nas nie zaczepiał, no i nie było problemu z pobudką bo o 7 rano zaczęły myjki dookoła jeździć:)

Napisano

Ja spałem w aucie w Atlantic City, nad Niagarą, w Las Vegas i Los Angeles, mam troszke doswiadczenia :) nigdy nie miałem problemów z polcją itp. chociaz jest to podobno nielegalne

Napisano
Ja spałem w aucie w Atlantic City...
napisz gdzie się zatrzymaliście, szczerze mnie zaciekawiłeś, gdzie było na tyle bezpiecznie??
Napisano
Ja spałem w aucie w Atlantic City, nad Niagarą, w Las Vegas i Los Angeles, mam troszke doswiadczenia  :)  nigdy nie miałem problemów z polcją itp. chociaz jest to podobno nielegalne

Podziwiam, ja bym chyba ze strachu umarła.

Też spałam w samochodzie kilka razy, ale było to gdzieś w parkach czy na kampingach gdzie było naprawdę bezpiecznie. W tych miastach, które wymieniłeś chyba bym się nie odważyła.

Pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...