kizuska Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Czy wie ktoś jakie banki udzielają kredytów pod wyjazd work & travel? Wiem, ze skok stefczyka, ale wyjazd wtedy musi nastapic przez campusa, a czy jakies inne banki udzielaja takich kredytow? Czyli, czy mozna wziasc taki kredyt i jechac przez inne biuro? Ewentualnie, czy wie ktos o kredytach, ktore udzielane są w bankach z odroczona splata na 6 miesiecy, ktore nie sa kreytami na mieszkanie lub samochod, tylko mozna go wlasnie wykorzystac na wyjazd w&t? Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted February 18, 2006 Report Share Posted February 18, 2006 Czy wie ktoś jakie banki udzielają kredytów pod wyjazd work & travel? Wiem, ze skok stefczyka, ale wyjazd wtedy musi nastapic przez campusa, a czy jakies inne banki udzielaja takich kredytow? Czyli, czy mozna wziasc taki kredyt i jechac przez inne biuro? Ewentualnie, czy wie ktos o kredytach, ktore udzielane są w bankach z odroczona splata na 6 miesiecy, ktore nie sa kreytami na mieszkanie lub samochod, tylko mozna go wlasnie wykorzystac na wyjazd w&t? Kiedys widzialem w Nordea, PKOBP czy Pekao. Ale czy dalej maja? nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 MilleniumBank Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 MilleniumBank Napewno ? bo mój znajomy szuka banku ktory pozyczyłby mu na wyjazd. Wszyskie banki jak narazie chca aby kase zwracał już po miesiącu. Ciekawe czy dzwonił do tego banku az dryndne do niego. I zadzwoniłem powiedział że w Millenium nie daja kredytów. :roll: Link to comment Share on other sites More sharing options...
merfi Posted February 19, 2006 Report Share Posted February 19, 2006 W MultiBanku można taki kredyt wziąć. Zdaje się, że wyglada to tak, że przez rok płaci się tylko odestki, a po roku dopiero następuje spłata rat, które naturlanie można wcześniej spłacić. pzdr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kobi Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Witam. Tylko jak jest z tymi kredytami. Dają je wszystkim czy trzeba mieć jakis stały dochód zeby dostać taki kredyt?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tissaya Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 MilleniumBank Napewno ? bo mój znajomy szuka banku ktory pozyczyłby mu na wyjazd. Wszyskie banki jak narazie chca aby kase zwracał już po miesiącu. Ciekawe czy dzwonił do tego banku az dryndne do niego. I zadzwoniłem powiedział że w Millenium nie daja kredytów. :roll: sorki mial byc Multibank zamiast Millenium :/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
krjk Posted February 20, 2006 Report Share Posted February 20, 2006 Ja dwa lata temu jechalam z biurem AMTA i oni mieli podpisana umowe z PKO ktory udzielal kredytu bezgotowkowego na wyjazd, wszystko sprawnie poszlo i mialam rok czasu na splacenie wszytskiego- oczywiscie im wczesnije tym mnijesze odsetki:) Pozdrawiam Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 No właśnie. Często biura mają podpisane umowy z jakimiś oddziałami banków na udzielanie takich kredytów. Należy popytać w biurach. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jarek1122 Posted February 21, 2006 Report Share Posted February 21, 2006 No właśnie. Często biura mają podpisane umowy z jakimiś oddziałami banków na udzielanie takich kredytów. Należy popytać w biurach. Columbus Club nie ma zadnej umowy, a wyjezdzamy z nim. Niestety chłopak nie ma kasy na wyjazd i prawdopodobie zostanie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.