Skocz do zawartości

Podatki

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Tak, pod warunkiem że płaciłeś podatki przez np. 10 lat i nie miałeś problemów z prawem. Znajdź dobrego prawnika i staraj się o obywatelstwo :) :) ;)

Ale z tym mc donaldem mocne :D :D :D

Napisano

Dzieki Maxim ja dopiero nad tym mysle:) jak inne metody nie zaskutkuja to wybiore ta opcje musze tylko znalezc gdzie sa najnizsze podatki:) a gdzie ja mam wnosic te oplaty??

Napisano
Tak, pod warunkiem że płaciłeś podatki przez np. 10 lat i nie miałeś problemów z prawem. Znajdź dobrego prawnika i staraj się o obywatelstwo  :) :) ;)

Maxim czy moglbys podac podstawe prawna?

Bardzo ciekaw jestem

JB

Napisano

Raz na pare lat jest "amnestia" dla nielegalnych. Zapędziłem się z tym obywatelstwem, chodzi mi o kartę stałego pobytu, która nie jest już koloru zielonego :);):D

Napisano
Raz na pare lat jest "amnestia" dla nielegalnych. Zapędziłem się z tym obywatelstwem, chodzi mi o kartę stałego pobytu, która nie jest już koloru zielonego  :)  ;)  :D

Ostatnia amnestia byla w 1986r. czyli 20 lat temu, a nastepnej raczej nie bedzie. Sa jakies projekty przewidujace wprowadzenie tymczasowych wiz pracowniczych dla nielegalnych na okres 3 lat lub 6 lat, ale czy cos z tego wyjdzie to narazie niewiadomo.

Artykul w Nowym Dzienniku o tych projektach: http://www.dziennik.com/www/dziennik/inne/...rzy_ustawy.html

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...