lukasz Napisano 1 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2004 witajcie .z ta wiza to by3 no problem na rozmowie .tylko 2 pytanka :1Czy by3em w stanach i co chce tam robia.mam teraz 56 miesiecy na wyjazd!! pozdrawiam wszystkich z forum.i dzi9eki za porady!!!
izaher Napisano 5 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 5 Lipca 2004 Moje gratulacje... Mozesz mi powiedziea czy mia3es jakies dokumenty przy sobie... za3atwionego pracodawce w stanach który cie sponsoruje... I za którym razem wylosowa3es green cards... Ile czasu mine3o od zawiadomienia z Kentacky do rozmowy z konsulem w sprawie zielonej karty... Ja w tym oku stara3am sie o turystyczną niestyty dosta3am odmowe wydania wizy... Strasznie chcia3abym wyjechaa do USA... Prosze o odp. z góry dziekuje... Pozdrawiam Izaher
stella Napisano 17 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 17 Lipca 2004 nie licz na odpowiedz od Lukasza to typ pytajacego nastawiony wylacznie na swoje potrzeby nigdy nie odpowiada po za tym jedynym postem, napisz o jakie dkokumenty pytasz o krora wize chodzi ?
izaher Napisano 18 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2004 Mylisz sie stellu... Lukasz odpowiedzial mi ju? dawno na tego posta... tyle, ze prywatnie poza forum... a to chyba nie jest jakieś przestepstwo... Poza tym od rozmowy z konsulem na której otrzyma3 promese wjazdową po grren card nie pyta juz o nic na forum !!! Ja zycze Mu szcześcia i wyma?onego zycia w USA... Skoro los sie do Niego usmiechną3 !!! Pozdrawiam Izaher...
stella Napisano 18 Lipca 2004 Zgłoś Napisano 18 Lipca 2004 Przed rozmowa z Konsulem dostalam jego 2 e-maile takze wylosowalam GC i juz dawno bylam po rozmowie napisalam mu kilka wyczerpujacych odpowiedzi...bez odezwu Ale to nie wazne, tylko wyjatki nie dostaja GC juz po wylosowaniu przez KCC i otrzymaniu Cas Number ludzie sie niepotrzebnie denerwuja. Najwazniejsze sa oczywiscie zabezpieczenia finansowe, srednie wyksztalcenie i zdrowie wiec jesli ktos spelnia te warunki dostaje w 99,9% rezydenture Pozdrawiam serdecznie
thehool Napisano 15 Października 2004 Zgłoś Napisano 15 Października 2004 czy zabezpieczenia finansowe sa potzrebne? nie sadze... wazne jest jak mowisz wyksztalcenie no i kontrakt w us. kase musisz miec na utrzymanie na poczatek na pare tygodni az dostaniesz pierwszy czek z pracy. mnie nie pytali w ambasadzie jaki mam stan konta... pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.