Skocz do zawartości

dosta3em tą wize!!!!

lukasz

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

witajcie .z ta wiza to by3 no problem na rozmowie .tylko 2 pytanka :1Czy by3em w stanach i co chce tam robia.mam teraz 56 miesiecy na wyjazd!!

pozdrawiam wszystkich z forum.i dzi9eki za porady!!!

Napisano

Moje gratulacje...

Mozesz mi powiedziea czy mia3es jakies dokumenty przy sobie... za3atwionego pracodawce w stanach który cie sponsoruje... I za którym razem wylosowa3es green cards... Ile czasu mine3o od zawiadomienia z Kentacky do rozmowy z konsulem w sprawie zielonej karty... Ja w tym oku stara3am sie o turystyczną niestyty dosta3am odmowe wydania wizy... Strasznie chcia3abym wyjechaa do USA... Prosze o odp. z góry dziekuje...

Pozdrawiam Izaher

• 2 tygodnie później...
Napisano

nie licz na odpowiedz od Lukasza to typ pytajacego nastawiony wylacznie na swoje potrzeby nigdy nie odpowiada po za tym jedynym postem, napisz o jakie dkokumenty pytasz o krora wize chodzi ?

Napisano

Mylisz sie stellu... Lukasz odpowiedzial mi ju? dawno na tego posta... tyle, ze prywatnie poza forum... a to chyba nie jest jakieś przestepstwo... Poza tym od rozmowy z konsulem na której otrzyma3 promese wjazdową po grren card nie pyta juz o nic na forum !!! Ja zycze Mu szcześcia i wyma?onego zycia w USA... Skoro los sie do Niego usmiechną3 !!!

Pozdrawiam Izaher...

Napisano

Przed rozmowa z Konsulem dostalam jego 2 e-maile takze wylosowalam GC i juz dawno bylam po rozmowie napisalam mu kilka wyczerpujacych odpowiedzi...bez odezwu

Ale to nie wazne, tylko wyjatki nie dostaja GC juz po wylosowaniu przez KCC i otrzymaniu Cas Number ludzie sie niepotrzebnie denerwuja.

Najwazniejsze sa oczywiscie zabezpieczenia finansowe, srednie wyksztalcenie i zdrowie wiec jesli ktos spelnia te warunki dostaje w 99,9% rezydenture

Pozdrawiam serdecznie

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące później...
Napisano

czy zabezpieczenia finansowe sa potzrebne? nie sadze...

wazne jest jak mowisz wyksztalcenie no i kontrakt w us. kase musisz miec na utrzymanie na poczatek na pare tygodni az dostaniesz pierwszy czek z pracy. mnie nie pytali w ambasadzie jaki mam stan konta...

pozdrawiam

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...