Justyna i Rafał Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 mam pytanie czy mi i mojemu mężowi bedzie trudniej starać sie o wize pracowniczą H-2B????Pomóżcie
gorin Napisano 7 Marca 2006 Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 no my sie staramy o wyjazd na Worka i jesteśmy młodym małżeństwem, macie moze takie doświadczenia? mamy nadzieje ze nie bedzie problemów z wizą J1, wkońcu jesteśmy studentami i spełniamy wszystkie kryteria.....
Justyna i Rafał Napisano 7 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 7 Marca 2006 Gorin tylko ze my nie jesteśmy studentami tylko chcemy wyjechać do pracy i dostać ta wize H-2Bi stąd moje pytanie czy młodemu małżeństwu które stara sie o wize H2B jest gorzej?????????????????????prosze o odpowiedzi pomoc
Chomik Napisano 8 Marca 2006 Zgłoś Napisano 8 Marca 2006 Ja mysle, ze moglibyscie przede wszystkim zakladac mniej watkow i czekac na odpowiedzi dluzej, niz 8 minut. :? A jesli chodzi o kwestie malzenstwa, to obecnie w Tahoe, na H2B, jest malzenstwo, i to wcale niemlode. W dodatku maz ma juz 30 lat. Mowili, ze nie bylo problemow u konsula.
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.