Justyna i Rafał Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 mam pytanie czy mi i mojemu mężowi bedzie trudniej starać sie o wize pracowniczą H-2B????Pomóżcie Link to comment Share on other sites More sharing options...
gorin Posted March 7, 2006 Report Share Posted March 7, 2006 no my sie staramy o wyjazd na Worka i jesteśmy młodym małżeństwem, macie moze takie doświadczenia? mamy nadzieje ze nie bedzie problemów z wizą J1, wkońcu jesteśmy studentami i spełniamy wszystkie kryteria..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Justyna i Rafał Posted March 7, 2006 Author Report Share Posted March 7, 2006 Gorin tylko ze my nie jesteśmy studentami tylko chcemy wyjechać do pracy i dostać ta wize H-2Bi stąd moje pytanie czy młodemu małżeństwu które stara sie o wize H2B jest gorzej?????????????????????prosze o odpowiedzi pomoc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chomik Posted March 8, 2006 Report Share Posted March 8, 2006 Ja mysle, ze moglibyscie przede wszystkim zakladac mniej watkow i czekac na odpowiedzi dluzej, niz 8 minut. :? A jesli chodzi o kwestie malzenstwa, to obecnie w Tahoe, na H2B, jest malzenstwo, i to wcale niemlode. W dodatku maz ma juz 30 lat. Mowili, ze nie bylo problemow u konsula. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.