Groch Posted March 13, 2006 Report Share Posted March 13, 2006 Szukam mieszkania w Atlatic City od ok. 20 maja. Samemu aczkolwiek wolałbym wynajać z kimś. Czy ktoś jest zainteresowany albo ma jakies namiary na tanie mieszkania w Atlanctic City? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bebe84 Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 Jaką cenę za pokój je3stescie w stanie zaplacic? Czy 70$ na tydzien to duzo? Mi sie wydaje ze BARDZO DUZO ! Tym bardziej ze dziewczyny zarabiaja mniej- okolo 6$. Wiec opcja zeby pracowac 2 dni w tygodzniu na samo mieszkanie jest dla mnie wręcz śmieszna! Co wy o tym sądzicie? Link to comment Share on other sites More sharing options...
quba Posted March 14, 2006 Report Share Posted March 14, 2006 no nie sadze żeby to było bardzo dużo. Ceny w pobliżu atlantic domków (całkiem dużych) lub nawet studio,wahają się od 800-2000$ za tydzień (z tego co patrzylem). Oczywiście biorąc pod uwagę że mieszka tyle osób ile jest miejsc w łóżkach,w praktyce wiadomo jest inaczej. Także okolice i samo atlantic city jest dość drogie jeśli chodzi o mieszkanie (porównując do innych stanów). Więc 70$ za tydzień jest dość normalną ceną.No chyba że chce się mieszkać w 10 osób w 1 bedroom (2 double king size bed),bo takie akcje też widziałem,i jakoś dawali rade . Ale może Ci co mieszkali w atlantic podadzą za ile i w jakich warunkach mieszkali ? Dziekx. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ajejo Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 około 50 $ za tydzień w raczej słabych hotelikach(centrum), około 70 $ na tydzień w wygodnym domku w dobrej dzielnicy(ok 5 km od miasta). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.