Mingan Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 nie, nowka niesmigana, porownaj ceny lustrzanek cyfrowych w polsce i w usa, lub laptopow z wide screen brightview, nagrywarkami dvd, wbudowanymi wireless, 1gb ddr i radeonami z kartami tv,ja tu w usa kupilem takiego compaqa za 899$, nie wierze ze w polsce taki jest za 2000zl???albo dell.com/tv jeden z tych modeli laptopow za 549$??? w polsce w takich promocjach to sa jedynie laptopy ACER ) 900$x3.2zł~prawie 3tysiace:) a nie dwa, trzeba umniec szukac pozatym widzialem dzis reklame acera w mediamarket za niecałe 2tyś czyli za tyle za ile można kupić najtańsze notebooki w usa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rydzo Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 albo dell.com/tv jeden z tych modeli laptopow za 549$??? w polsce w takich promocjach to sa jedynie laptopy ACER ) Ale to tez najnizsza konfiguracja. Do tego cena podana po uwzglednieniu jakichs rabatow. Do tego dochodzi chyba jeszcze jakis podatek i shipping .... tak mi sie wydaje bo ja nic tak jeszcze nie kupowalem. Z tego co slyszalem to oplaca sie kupowac sprzet tropche drozszy bo przy tanim male roznice a w Polsce chociaz gwarancja jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darop Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 27 Marca 2006 poczytajcie tutaj temat świetnie rozwinięty http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...ighlight=laptop oj ty Mingan jak sie na coś uprzesz to nie ma rady, wiadomo ceny laptopów poszły w dół ale bez przesady, weźmy jednak aparaty bo nie chce mi się laptopów szukać http://www.pricegrabber.com/p__Canon_Power...392/promo_id=63 http://www.skapiec.pl/site/cat/2/comp/13315 jesteśmy co najmniej 700zł do przodu, czy nie jesteśmy?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
akulik Napisano 28 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 28 Marca 2006 zgadza sie to 3000zl zatem zeby interes sie nie oplaca to w polsce musi byc taniej lub zblizona cena, acre do hp i della nie porownuje ja mowie o produktach z gornej polki a nie o acer porownaj ceny z mediamarkt lub vobis z cenami bestbuy lub stron hp.com co do rabatow to co za roznica, dostalem rabat z powrotem,taxy niekoniecznie sie placi zalezy od miejsca zamieszkania, shipping standardowy jest z reguly gratis, moj laptop w momencie zakupu w usa, w polsce kosztowal blisko 8tys zl, promocja w mediamarkt podobnej maszyny ale gateway (dosc kiepska firma) 7200zl z lustrzanka podobnie, usa 600$ polska 4500zl - mam juz za soba kilka zakupow wyszukanych produktow z tej gornej polki... dl uprzedzenia kolegow - standardowy shipping to zostawienie laptopa pod drzwiami, tu w usa nikt tego nie ukradnie al ejak mieszkacie blisko polakow ruskich czy bulgarow to lepiej zastanowic sie nad opcja z potwierdzeniem - w polsce to wiadomo ukradna razem z drzwiami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mingan Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Nie chcem popadać w kłutnie pisze tylko że te "700zł" różnicy dla jednych to dużo dla innych mało. Pozdrawiam darek juz wszysko pozałatwiałeś z wyjazdem wiza robota papierkowa etc? ja tylko czekam na ds i wizyte w ambasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darop Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 siemka no widzisz to właśnie jest ta byc może różniąca nas kwestia ps. już prawie wszystko, tylko ds i wizyta w ambasadzie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.