maciekrep Napisano 17 Marca 2006 Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 SIEMA!! wybieram sie w wakacje w czewrcu do Missouri do St. Louis jedzie ktos tam w czas wakacji???? piszcie piszcie piszcie piszcie piszcie!!!
Gerwazy Napisano 17 Marca 2006 Zgłoś Napisano 17 Marca 2006 W St. Louis, to przynajmniej świeże piwo będziesz miał Są tam jedne z większych amerykańskich Browarów Możesz iść na wycieczkę po Browarze i pijesz piwo za darmo w ilościach takich jakie zmieścisz
maciekrep Napisano 18 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 18 Marca 2006 naprawde nikt nie jedzie??? no nie wierze...:>
Patrycyjka Napisano 14 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 14 Kwietnia 2006 Ja co prawda w tym roku nie jade ale byłam w zeszłym Życze miłęgo pobytu i pozdrów to miasto ode mnie.Mam do niego duży sentyment mimo że ostatecznie w samym St Louis mieszkałam tylko tydzień :wink: Jak to sie losy work travelowców dziwnie czasem układają :wink: Przyznam szczerze że do najbardziej urokliwch to miasto nie należy :cry: Mam nadzieje że będzies zmiał klimatyzacje w mieszkanku :wink: powodzenia
maciekrep Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 ajajajaja podaj swoj numer gadu pogadamy o paru rzeczach w st louis
kredka Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 hej:) ja jade ze znajomymi w tym roku do Missouri niedaleko St louis na work & travel:) a ty jak jedziesz praccowac czy pozwiedzac??
maciekrep Napisano 15 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 siema kredka, ja jade na work and travel. dokladnie do centrum st louis... bede pracowac w hotelu millenium... do czerwca.. a na pazdziernik planuje jakies podroze;) a wy? ile osob jedziecie? gdzie konkretnie? co bedziecie robic... byliscie juz tam
Viki Napisano 15 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 15 Kwietnia 2006 hej ja tez jade w tym roku z kumpela na work&travel do st lousie:) w czerwcu i bede pracowala w hotelu -sheraton a mozecie coisk ciekawego powiedziec o tym miescie czy latow znalesc mieszkanie bow lasnie jescze nie wiemy czy mamy zapenwione czy nie i wogole czy latow tam znalesc druga prace a wy z jakiego biura lecicie do st louise? no i z jakiego miasta pozdrowionka
maciekrep Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 VIKI o nic sie nie martw ja juz drąze ten temat od paru miesiecy wiec trafilas na dobra osobe:P ja jade w czerwcu z kolezanką z wydziału na 4 miechy potem piaty na jakies podroze.. pracowac bedziemy w hotelu Milenium w centrum St. Louis. poznałem jszcze 4 panienki ktore tez leca do st louis tyle ze w odstepie czasowym mniej wiecej pol miesiaca od nas, jedne wczesniej, drugie w polowie czerwca. SZUKAM CHETNYCH DO WSPOLNEGO WYNAJECIA APARTAMENTU/MIESZKANIA bo jak wiadomo czym wiecej osob, tym taiej wyjdzie..., z miłą, sympatyczną studentką z wawy i przystojnym studentem hehehe ) jak cos to mozecie pisac pod numer gadu 2256090 pozdrówki! czekam na chętnych!
kredka Napisano 16 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 hej:) jedziemy w 9 osob, konkretnie nie wiem dokładnie gdzie;p ale niedaleko st louis to jest osrodek wypoczynkowy hotel i aqua park i takie pierdoły kolo jakiegos jeziora, osrodek tan tara czy cos w tym sytlu.. to jets mała miejscosc wiec mysle ze na zakupy czy cos bedziemy jezdzic do St louis ... no i jeszcze tam nie bylismy zobaczymy jak bdeize!! a w pazdzierniku tez palnujemyjechac na wycieczke ale gdzie to sie jeszcze zobaczy ...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.