maciekrep Napisano 16 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 16 Kwietnia 2006 WOW KREDKA calkiem pokazna grupa 9 osob?.... ludzie ze studiów? czy znajomi>? powiedz cos wiecej... moze sie pogadamy i razem sie wybierzemy na jakies melanze;) zawsze polonia musi sie trzymac razem:P daj znac albo gadu to pogadamy 2256090
maciekrep Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 super ze tyle osob bedzie jechac.. ale dalej nikogo nie ma kto by jechal do Millenium hotel oprocz mnie :P
bunifacy Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Patrycyjka, a my mielismy isc na kawe w St. Louis w ub. roku, bylem w Branson..heheh..myslem ze to rzut beretem a tu prawie 6 h podrozy Jak minal pobyt ? bo wiem ze sama bylas... 9475672 jak masz ochote to napisz
Axia Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Hejka. Bylam w st. Louis dwa lata temu na work& travel. Pracowalam w marriottcie. Miasteczko ogólnie nie jest zle. Jeśli chodzi o drugą pracę to my nie szukaliśmy, u nas w hotelu były nadgodziny. Jeśli chodzi o mieszkanko to można wynając fajne apartamenty, studia itp na 4 ulicy. My mieszkaliśmy w gentry's landing. Było nieźle, mieliśmy dostęp do basenu na dachu i do siłowni, była też pralnia. Nie wychodziło drogo. W razie pytań napisz na maila.
GoHaF Napisano 17 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 Ello. wprawdzie nie pracowalam w St. Louis tylko tez w Branson w zeszlym roku , to zrobilismy sobie TAM wycieczke . oczywiscie atrakcja nr 1 to Arch czyli Łuk ( teledysk Nellego), sąd Cywilny, fabryka Budwaisera - wyscieczka za free , pijesz piwa ile wlezie oczywiscie Cie skontroluja czy 21 wiosen .ale to i tak nie to samo co Żywiec czy Warka. Polecam knajpy wietnamskie/chińskie super żarcie aaa no i oczywiście zapomniałam o atrakcji nr.1 dla facetów - mega super stadion bejsbolowy w centrum miasta i mecz obowiązkowo co do pracy/ mieszkań nie mam pojęcia... ale mam nadzieje że moje info się na coś komus przyda. pozrawiam!!
maciekrep Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 hahaha .. na pewno tam spotkasz Nell'ego hehehe LOL joke stadion kozacki, w tym roku pojde na meczyk, minus ze bilety drogie.. potem do sklepu przy stadionie po pamiatki, jakies koszulki, bluzki i figurki z ruszającymi sie głowami do fury:D:D:D:D
maciekrep Napisano 17 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 17 Kwietnia 2006 a wlasnie,.... ja mam 20 lat.. ale chcialbym sie za darmo nawalic w budwajzerze ... jest to jakos mozliwe ???<lol>
GoHaF Napisano 18 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 18 Kwietnia 2006 hehe.. niestety Nellego tam nie ujrzałam na imprezce i niestety sprawdzają ilość lat w Bud... chyba że wyglądasz np. na 30 to nie... nas wszystkich przy barze IDowali
maciekrep Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 uuu to lipa, ale w zasadzie isc zeby sie nawalic za darmo.. to tez bez sens.. a domyslam sie ze przed pojsciem na imprezke cie nie wpuszcza do budwajzera hehehehe a jak jest w srodku tego łuku???? byles?
GoHaF Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 po pierwsze to jestem dziewczyna , wiec chyba bylas!! tak bylam , jest fajowo, extra widoczki , ale sam wjazd na góre dosyc drogi. no i co przejdziesz sie na górze tam i z powrotem i koniec....
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.