Skocz do zawartości

jedzie ktos do St. Louis w wakacje? bo ja tak :) piszcie!!

maciekrep

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

WOW KREDKA calkiem pokazna grupa 9 osob?.... ludzie ze studiów? czy znajomi>? powiedz cos wiecej... moze sie pogadamy i razem sie wybierzemy na jakies melanze;) zawsze polonia musi sie trzymac razem:P

daj znac albo gadu to pogadamy 2256090

• Odpowiedzi 31
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

Patrycyjka, a my mielismy isc na kawe w St. Louis w ub. roku, bylem w Branson..heheh..myslem ze to rzut beretem :) a tu prawie 6 h podrozy :) Jak minal pobyt ? bo wiem ze sama bylas...;) 9475672 jak masz ochote to napisz ;)

Napisano

Hejka. Bylam w st. Louis dwa lata temu na work& travel. Pracowalam w marriottcie. Miasteczko ogólnie nie jest zle. Jeśli chodzi o drugą pracę to my nie szukaliśmy, u nas w hotelu były nadgodziny. Jeśli chodzi o mieszkanko to można wynając fajne apartamenty, studia itp na 4 ulicy. My mieszkaliśmy w gentry's landing. Było nieźle, mieliśmy dostęp do basenu na dachu i do siłowni, była też pralnia. Nie wychodziło drogo. W razie pytań napisz na maila.

Napisano

Ello. wprawdzie nie pracowalam w St. Louis tylko tez w Branson w zeszlym roku , to zrobilismy sobie TAM wycieczke . oczywiscie atrakcja

nr 1 to Arch czyli Łuk ( teledysk Nellego), sąd Cywilny, fabryka Budwaisera - wyscieczka za free , pijesz piwa ile wlezie :) oczywiscie Cie skontroluja czy 21 wiosen .ale to i tak nie to samo co Żywiec czy Warka.

Polecam knajpy wietnamskie/chińskie super żarcie

aaa no i oczywiście zapomniałam o atrakcji nr.1 dla facetów -

mega super stadion bejsbolowy w centrum miasta i mecz obowiązkowo

co do pracy/ mieszkań nie mam pojęcia... ale mam nadzieje że moje info się na coś komus przyda. pozrawiam!!

Napisano

hahaha .. na pewno tam spotkasz Nell'ego :):P hehehe LOL

joke :)

stadion kozacki, w tym roku pojde na meczyk, minus ze bilety drogie.. potem do sklepu przy stadionie po pamiatki, jakies koszulki, bluzki i figurki z ruszającymi sie głowami do fury:D:D:D:D

Napisano

hehe.. niestety Nellego tam nie ujrzałam na imprezce :) i niestety sprawdzają ilość lat w Bud... chyba że wyglądasz np. na 30 to nie... nas wszystkich przy barze IDowali

Napisano

uuu to lipa, ale w zasadzie isc zeby sie nawalic za darmo.. to tez bez sens..

a domyslam sie ze przed pojsciem na imprezke cie nie wpuszcza do budwajzera :) hehehehe

a jak jest w srodku tego łuku???? byles?

Napisano

po pierwsze to jestem dziewczyna , wiec chyba bylas!!

tak bylam , jest fajowo, extra widoczki , ale sam wjazd na góre dosyc drogi. no i co przejdziesz sie na górze tam i z powrotem i koniec....

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...