Skocz do zawartości

jedzie ktos do St. Louis w wakacje? bo ja tak :) piszcie!!

maciekrep

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 31
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź
Napisano

no i co z tego że tam byłam, wcale się tym nie podniecam tak jak ty chociaż ty tam jedziesz a nie ja. poza tym z takimi textami to cie predziej wywala z tej roboty ( chociaz jak do hauskeepingu cie wzieli to sobie z pościelą ewentualnie z poduszką pogadasz po angielsku...). zreszta i tak mozesz mnie bluzgac ile chcesz, ja na tym twoim poście się juz nie wypowiadam. troche szacunku dla dziewczyn - taka rada na przyszłość, chyba ze sam jestes zniewiescialy...

nara pozerze <melanze -> żenadeeeeee>

Napisano

hahahahahahhahahahaa mozesz mi naskoczyc i nie bede na ciebie bluzgał bo nie warto na taka gkupia zadenta panne.... w stanach to musieli cie dobrze obracac skoro masz tak niewyparzony jezyk..<lol2>

pewnie stado czarnuchow cie napadlo <lol2> heheheheh

wiec nie podniecaj sie i skancz i tak cie tutaj nikt na ten post nie zapraszał hahaha

• 4 tygodnie później...
Napisano

Musze przyznac ze to swietne forum

Ktos wczesniej napisal ze polacy musza trzymac sie razem

jakby na potwierdzenie

mozna przeczytac kilka ostatnich wpisow :)

Gratulacje!!!

Napisano

nikt nic nie pisal bo szkoda komentowac :/

Ktos zalozyl topis pt. "przyklady czemu amerykanie to idioci" czy jakos tak

Zachowanie maciekrep pasuje pod topic "czemu polacy to idioci"

...po prostu szkoda gadac

Napisano

STman jak cos ci sie nie podoba to nie musisz pisac na forum, sam zasmiecasz topic. tacy oceniacze jak ty nie powinni miec prawa glosu. po co w ogole piszesz tutaj co? nie masz co robic? a moze po prostu jestes zwyklym madrala ktoremu brakuje rozumu

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...