krjk Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Lece do Stanow na 18 m-cy i mam pytanie, czy moge miec jakies problemy na imigracyjnym w zwiazku z tym ze kupilam bilet w jedna strone??? Z gory dziekuje za wszelkie inf Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 Na jakiej wizie jedziesz? Link to comment Share on other sites More sharing options...
krjk Posted March 17, 2006 Author Report Share Posted March 17, 2006 J1 Internship Link to comment Share on other sites More sharing options...
KB Posted March 17, 2006 Report Share Posted March 17, 2006 To nie wiem Link to comment Share on other sites More sharing options...
kubakj Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Lece do Stanow na 18 m-cy i mam pytanie, czy moge miec jakies problemy na imigracyjnym w zwiazku z tym ze kupilam bilet w jedna strone??? Z gory dziekuje za wszelkie inf Na J-1 na intership i F-1 studenckie na dluzej niz 1 rok mozna leciec z biletem w 1 strone. Link to comment Share on other sites More sharing options...
justiki Posted March 18, 2006 Report Share Posted March 18, 2006 Potwierdzam, ze mozna jechac na bilecie w jedna strone. Ja jechalam i nie mialam zadnych problemow Polecam Ci ten watek. http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...1503&highlight= Jest tam dluga i wg mnie owocna dyskusja. Pozdrawiam, J. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krjk Posted March 18, 2006 Author Report Share Posted March 18, 2006 dzieki za link Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.