LEG1ON Napisano 4 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2006 A moze mi ktos powiedziec jak mam sobie zalatwoc prace w Quadzie. Chodzi mi konkretnie a kogos kto by chcial jechac do Quada pierwszy raz. Wiadomo ze ci , którzy juz sa tam ktorys raz to moga sobie zalatwic samemu, ale ktos kto chcialby wyjechac pierwszy raz do Quada to gdzie ma sie zglosci do jakiegos biura W&T, czy przez neta ?? Z gory dzieki za pomoc.
karus Napisano 4 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 4 Listopada 2006 www.acp.org.pl - oni organizuja wyjazdy do quadow
-maniek- Napisano 14 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2006 Wybieram się do Lomiry tylko studia nie pozwalają mi zostać pełne 4 miesiące, po prostu MUSZĘ wrócić w pierwszych dniach października. Czy to możliwe ?? Jak to zrobić skoro ACP rezerwuje mi powrotny bilet na koniec października ??
pawlo122 Napisano 14 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2006 Wybieram się do Lomiry tylko studia nie pozwalają mi zostać pełne 4 miesiące, po prostu MUSZĘ wrócić w pierwszych dniach października. Czy to możliwe ??Jak to zrobić skoro ACP rezerwuje mi powrotny bilet na koniec października ?? Witam Jasne ze mozliwe , tylko musisz pamietac o jednej waznej rzeczy , mianowicie gdy wrocisz w pierwszych dniach pażdziernika to jak zapewne wiesz nie dotrzymasz warunków umowy w ktorej jest napisane ze zobowiązujesz sie zostac i pracowac do 31 pazdziernika , a to skutkuje tym ze bedziesz na czarnej liscie pracowników ktorzy nie bedą mogli przyjechac w następnym roku do tego pracodawcy ... :?
-maniek- Napisano 14 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2006 a jak rozwiązać sprawę biletu powrotnego?...no i oczywiście kosztów z tym związanych...
karus Napisano 14 Listopada 2006 Zgłoś Napisano 14 Listopada 2006 zadzwonisz do linii lotniczych i przebookujesz bilet, cena zalezy od lini moze być darmowe a moze i kosztowac $100, nie wiem czy ci sie opłaca leciec na 3 miesiące, jak nie będzie wiele nadgodzin wyjdziesz prawie na czysto i do tego sie niezle styrasz
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.