Skocz do zawartości

Rozmowa z konsultantem po angielsku

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Hej. Zlozylam jakis czas temu dokumenty aplikacyjne i teraz czekam na rozmowe z konsultantem aby ocenił moj poziom jezyka. Powiedzcie czy on jest Polakiem czy jakiejs innej nacji :) i o co pyta? dlugo trwa rozmowa. Dzieki z gory za pomoc. ;)

Napisano

hey:)

ogólnie mówiąć, każdy konsultant Polakiem jest :) o co pytamy i jak przebiega rozmowa..hmm..to juz indywidualnie sie przekonasz:)

Napisano

hej

Dzieki za info ale miło by było usłyszec jakies konkrety ;)

Chociaż dobrze ze sie z Polakiem rozmawia :) powiedz mi tylko prosze czy zdarza sie ze z kogoś rezygnujecie po takiej rozmowie?

dziex

Napisano

Oj tam, nie przejmuj się. Pewnie jakieś "hałarju?", "łaj ju łont tu gou tu de unajted stejts?" i takie tam. Nie każą Ci z pamięci recytować Shakespeare'a. Jak ja miałem taką rozmowę (a zawsze wydawało mi się, że jestem średni z angielskiego) to po skończeniu pani mi powiedziała, że jestem ekstra, super gadam, prawie jak nejtiw spiker :)

Napisano

mnie pytali czemu chce pojechac na camp, co bede chciał robic po nim, kiedy sie konczy szkoła, jakie mam studia i o rodzinke :) czyli takie proste podstawowe rzeczy, które sie powinno powiedziec

Napisano
hej

Dzieki za info ale miło by było usłyszec jakies konkrety  ;)  

Chociaż dobrze ze sie z Polakiem rozmawia :)  powiedz mi tylko prosze czy zdarza sie ze z kogoś  rezygnujecie po takiej rozmowie?

dziex

hm.. rezygnujemy-to moze złe słowo- ale nie dajemy rekomendacji. zdarza sie ale są o naprawde "wybitne": przypadki= np. ktoś mówi mi że on chce jechac do usa i uciec z campu, bo chce tam zostac nielegalnie,albo osoba nie mowi w ogole po angielsku lub tez widze ze osoba totalnie nie nadaje sie na camp.

pzdr:)

Napisano

Mam jedno pytanko zrobiłem następujące czynności

1. Zapisałem się on line w CAMP AMERICA

2. Wpłaciłem 360 zł

3. Odbyłem rozmowe z konsultantem

4. Wpłaciłem 100 euro i jutro ide im podrzucic wszytkie dokumenty i ksera

Jak juz im dam dokumenty to jak reszta wygląda dalej: zadzwoni ktos do mnie, wysle wiadomośc, cos sie pojawi na moim meilu jak sie zarejestrowałem ??

Napisano

co jakis czas sprawdzaj swoje osobiste konto camp america, tam są wszystkie informacje- np. jaki masz status, czy masz juz placement na przyklad (znaleziony camp) ,platnosci,wizy, loty,itd.

zaloguj się i zobacz :)

Napisano

NA RAZIE NIC TAKIEGO MI SIE NIE WYSWIETLA

MAM POKAZANE COS TAKIEGO

Sections

Home - tu sa takie informacje tylpu Welcome Camp ... itd.

Personal Details - tu są moja dane szczegółowe

Payment Details - tu są opłaty czy zapłacone czy nie

Application Forms - moje dane w aplikacji

Media Files - no i wiadomo miejsce na swe foto itd.

Poza tym nic wiecej, ale niedługo sie okaże :-)

Napisano

witam wszystkich, mam do Was takie pytanko apropo angielskiego:) co sie powinno odpowiadac jak ktos zapyta sie how are you? i jak powinno sie mowic do osob starszych, po prostu You, tak samo jak z ludzmi z moim wieku, czy jakos sir, albo madam? ;]

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...