anisiecku Napisano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 Hej. Zlozylam jakis czas temu dokumenty aplikacyjne i teraz czekam na rozmowe z konsultantem aby ocenił moj poziom jezyka. Powiedzcie czy on jest Polakiem czy jakiejs innej nacji i o co pyta? dlugo trwa rozmowa. Dzieki z gory za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 19 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 19 Marca 2006 hey:) ogólnie mówiąć, każdy konsultant Polakiem jest o co pytamy i jak przebiega rozmowa..hmm..to juz indywidualnie sie przekonasz:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anisiecku Napisano 20 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 hej Dzieki za info ale miło by było usłyszec jakies konkrety Chociaż dobrze ze sie z Polakiem rozmawia powiedz mi tylko prosze czy zdarza sie ze z kogoś rezygnujecie po takiej rozmowie? dziex Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
czeslaw Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Oj tam, nie przejmuj się. Pewnie jakieś "hałarju?", "łaj ju łont tu gou tu de unajted stejts?" i takie tam. Nie każą Ci z pamięci recytować Shakespeare'a. Jak ja miałem taką rozmowę (a zawsze wydawało mi się, że jestem średni z angielskiego) to po skończeniu pani mi powiedziała, że jestem ekstra, super gadam, prawie jak nejtiw spiker Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Callan Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 mnie pytali czemu chce pojechac na camp, co bede chciał robic po nim, kiedy sie konczy szkoła, jakie mam studia i o rodzinke czyli takie proste podstawowe rzeczy, które sie powinno powiedziec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 hejDzieki za info ale miło by było usłyszec jakies konkrety Chociaż dobrze ze sie z Polakiem rozmawia powiedz mi tylko prosze czy zdarza sie ze z kogoś rezygnujecie po takiej rozmowie? dziex hm.. rezygnujemy-to moze złe słowo- ale nie dajemy rekomendacji. zdarza sie ale są o naprawde "wybitne": przypadki= np. ktoś mówi mi że on chce jechac do usa i uciec z campu, bo chce tam zostac nielegalnie,albo osoba nie mowi w ogole po angielsku lub tez widze ze osoba totalnie nie nadaje sie na camp. pzdr:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Callan Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 Mam jedno pytanko zrobiłem następujące czynności 1. Zapisałem się on line w CAMP AMERICA 2. Wpłaciłem 360 zł 3. Odbyłem rozmowe z konsultantem 4. Wpłaciłem 100 euro i jutro ide im podrzucic wszytkie dokumenty i ksera Jak juz im dam dokumenty to jak reszta wygląda dalej: zadzwoni ktos do mnie, wysle wiadomośc, cos sie pojawi na moim meilu jak sie zarejestrowałem ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tissaya Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 co jakis czas sprawdzaj swoje osobiste konto camp america, tam są wszystkie informacje- np. jaki masz status, czy masz juz placement na przyklad (znaleziony camp) ,platnosci,wizy, loty,itd. zaloguj się i zobacz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Callan Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 NA RAZIE NIC TAKIEGO MI SIE NIE WYSWIETLA MAM POKAZANE COS TAKIEGO Sections Home - tu sa takie informacje tylpu Welcome Camp ... itd. Personal Details - tu są moja dane szczegółowe Payment Details - tu są opłaty czy zapłacone czy nie Application Forms - moje dane w aplikacji Media Files - no i wiadomo miejsce na swe foto itd. Poza tym nic wiecej, ale niedługo sie okaże :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
creck Napisano 20 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 20 Marca 2006 witam wszystkich, mam do Was takie pytanko apropo angielskiego:) co sie powinno odpowiadac jak ktos zapyta sie how are you? i jak powinno sie mowic do osob starszych, po prostu You, tak samo jak z ludzmi z moim wieku, czy jakos sir, albo madam? ;] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.