anyz Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 nie rob sobie wstydu z miedzynarodowym prawo jazdy. ja zawsze jezdzilem na zwyklym polskim i nie bylo problemow. kumpel 3 lata podczas kontroli drogowej pokazal te miedzynarodowe prawko to policjant smial sie z tego przez 5 minut miałem to samo jak pokazałem w pracy hehhe tą książęczkę można sobie samemu zrobić w domu i chyba adlatego jest tak komiczna, nie z tej epoki
aggga Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 gorszego "dokumentu" jak prawo jazdy międzynarodowe nigdy w życiu nie widzialam. Mam ale staram się nikomu nie pokazywać , az wstyd!!!!!!!!
maciekrep Napisano 19 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 no dobra, tak jezdzicie po tej ,,ksaizeczce'' a jak was zlapie policja i okaze sie ze nie uwzglednia tylko ,,slicznego'' Polskiego a nie bedzie mieli miedzynarodowego to co zrobice??? mandacik dostaniecie <lol2> :!:
anyz Napisano 19 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 19 Kwietnia 2006 mnie złapali bez żadnego prawka i jakoś mi się udało wyjść bez mandatu hehe
maciekrep Napisano 20 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 albo sciemniasz, albo to był cud
anyz Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 nie sciemniam bo nie mam po co , a tak wogole to mam gdzies filmik - bo koledzy nagrali aparatem http://www.usa.info.pl/board/index.php?sho...5030&highlight=
jok Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 A co w tym takiego śmiesznego, bo nie bardzo kumam? a widziałaś jak wygląda to prawko :) nie dziwie sie,ze sie policajnt śmiał racja, też ostatnio odebrałem międzynarodowe prawko i trzeba przyznać że wygląda żałośnie. Wyrobiłem je tylko po to żeby w stanach nie zdawać egzaminu praktycznego 8)
wink Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 To miedzynarodowe zwalnia od praktyczego?? To z tego by wynikało ze praktycznie nic nie trzeba by tam zdawać..:>
Wojtek-J Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 Wszystko zalezy od przepisow stanowych. Temat rozwiniety mocniej na http://usa.info.pl/phpBB2/viewtopic.php?p=29901#29901 Pozdr.
unknown _girl Napisano 20 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 20 Kwietnia 2006 tylko nie moge nic znalesc, jak to wyglada w CO. moze ktos sie orientuje? a jak nie to bedzie trzeba zadzwonic, jak sie na miejsce dojedzie i sie dokladnie dowiedziec :wink: pozdro!
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.