brg Napisano 21 Marca 2006 Zgłoś Napisano 21 Marca 2006 Witam Pilnie szukam jakis informacji odnosnie wyzej wymienionego pracodawcy (te z baz opini widzialem) a takze odnosnie samej miejscowosci. Czy sa tam mozliwosci znalezienia drugiej pracy? Z gory dziekuje za szybka odpowiedz, bo naprawde czas nagli
Bieszczu Napisano 4 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2006 Avon .. no coż, straszna dziura Ale całkiem ładnie i jeśli chcesz poleniuchować na plaży po pracy - miejsce idealne Byłem tam kilka razy przejazdem, mam jednak wrażenie, że większe możliwości na temat drugiej pracy, punktów do wypadów autkiem na wycieczki (szczególnie w stronę Virginii np. na konkretne zakupy ), czy ogólnie pojętych - "rozrywkowych" oferują miasteczka bardziej na północ. Ja byłem w Nags Head i było świetnie Pozdrawiam. Kilka fotek z tamtego rejonu znajdziesz u mnie na stronie w dziale "podróże" - www.snowboard.prv.pl
agatenka Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 Ja pracowałam w Food Lionie w 2003 ale nie w tej miejscowości. Chyba nie mogę powiedzieć na nich nic złego , bo traktowali nas naprawdę dobrze, Zawsze ustalali grafik tak jak każdemu pasuje, dawali po 40h/na tydzień itd. Jedyne co mi się nie podobało to, to że gdy nawet nie było klientów trzeba było udawać że coś się robi , bo straszyli że wyślą do domu. Ale to wszystko zależy od menagerów. Jedyne co mogę doradzić to broń się nogami i rękami przed pracą jako kasjer czy bagger, bo zawsze jest się na widoku i przerwy liczone są co do minuty. Ogólnie nie jest tak źle. Pozdrawiam
Bieszczu Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 Aga, to fascynujące - w minione wakacje odwiedziliśmy wiele cudownych miejsc, mijając się prawdopodobnie o kilka dni, może kilka godzin Siedzieliśmy nawet na tej samej ławczce na Zabriskie Point http://www.agatkag.friko.pl/05dv/thumbnails/07.jpg W tym roku jednak wakacje raczej gdzieś we wschodniej Europie - może uda się jakiś mały wypad zorganizować, chociaż w Stanach zostało jeszcze kilka rzeczy do zobaczenia Ale to już może kiedyś .. typowo turystycznie Pozdrawiam. ps. ja do Food'a nie mam najmniejszych zastrzeżeń, chociaż tak jak mówisz .. róbcie wszystko co w Waszej mocy, żeby nie dać się wrobić w baggerkę - to chyba najgorsze .. Za to polecam Deli, hehe
agatenka Napisano 7 Maja 2006 Zgłoś Napisano 7 Maja 2006 Hehe, ja też pracowałam na Deli i to chyba było najlepsze co mogło być, chociaż mój chłopak pracował na Produce i też był zadowolony. My też w tym roku nie jedziemy do Stanów – obrona w lipcu – ale chcemy jeszcze jechać na Internship, bo tak jak piszesz dużo miejsc jeszcze zostało do zobaczenia, poza tym w niektóre chciałabym wrócić... Pozdrawiam
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.