JRM Napisano 27 Marca 2006 Zgłoś Napisano 27 Marca 2006 czesc wszystkim Mam pytanie czy moze ktos z was wie ile sie czeka na wyznaczenie terminu rozmowy z konsulem w sprawie GC od momentu przetransferowania dokumentow z NVC(sponsorowanie rodzinne) do ambasady w Warszawie? Czy ambasada zaraz po otrzymaniu naszych dokumentow z NVC wysyla do nas info. z terminem rozmowy ? Czy moze znowu nasze dokumenty beda "lezakowac" w nieskonczonosc? Jak dlugo to moze potrwac? pls. o kazde info. dzieki i pozdrawiam JRM
basieńka Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Napisano 29 Marca 2006 czesc, mnie tez ten temat ciekawi. Ja rowniez nie mam jeszcze terminu spotkania w ambasadzie. Jesli mozesz to napisz kiedy zlozyles petycje i ile juz czekasz. Niestety na stronie amabsady nie dziala link z terminami, szkoda. Moze ktos cos wie na ten temat Pozdrawiam
JRM Napisano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Napisano 30 Marca 2006 czesc basiu ja petycje mam juz od dawna (listopad). ale dopiero teraz nvc przetransferowala ja do ambasady w warszawie( dokladnie w tamtym tygodniu) . po telefonie do nich powiedzieli ze rozmowa zostanie wyznaczona najprawdopodobniej na maj. ale dziewczyna nie byla na 100% pewna. 2 tygodnie przed rozmowa maja wyslac info.o badaniach itp. troche dlugo sie czeka na ta rozmowe prawda? ja mam kategorie IR1. ps. poszperalaem troche po necie i sa tam info. ludzi z calego swiata i polakow tez i z podanych przez nich informacji wynika ze nie czekali dlujzej niz 1 msc. jedni 2 tygodnie inni 3 a jeszcze inny 6 . ale i tak mimo wszystko wydaje mi sie ze to dlugo. PLS. MOZE KTOS MA INNE INFO. PLS. O HELP. ILE JESZCZE BEDZIEMY CZEKAC????
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.