Winiu89 Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Mam pytanie znajomi wyslai mi zaproszenie 17 marca i do dzisiaj jeszcze nie doszlo zaraz bedzie juz prawie dwa tygodnie ile wy zescie czekali na nie?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sly6 Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 29 Marca 2006 Winiu89 dostalem zaproszenie za 7 dni ale ostatnio listy szly do mnie po kolo 2 tygodnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Benio Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Ja też ci radze poczekac jeszcze z tydzien bo czasem tak jest z tą poczta ... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Winiu89 Napisano 30 Marca 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 Oki i tak zrobie dzieki za odpowiedzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.