Skocz do zawartości

Tennessee - moze jakies opinie ....

Rekomendowane odpowiedzi

Napisano

Zastanawiam sie tez nad oferta z Gatlinburg w Tennessee. Niby to cleaning w hotelu ale teraz ciezko mi cos lepszego znalezc. I tak bede sie staral druga prace znalezc. Z tego co widze, to Polacy raczej tam w duzej liczbie nie jezdza bo na forum nic nie znalazlem.

Mam pytanie odnosnie tej miejscowosci. Czy ktos tam byl albo cos wiecej o tym. Z neta tylko wiem, ze turystyczna mala miejscowosc ale Wasze opinie mile widziane :)

Jesli cos to chcialbym tez sie dowiedziec cos na temat tego stanu.

Napisano

jesli miejscowosc turystyczna to warto jechac bo na 100% jak bedzie cieplo to beda turystci, a jak sa turysci to i hajsik tez jest;)..

tenesee tak jak Missouri, w lato gorąco. Stan nie nalezy do najbogatszych ale ma pare fajnych, duzych miejsc tak jak Nashwille, Memphis. duzo dobrego rapu pochodzi z tamtych stron ;)pozdro

• 2 tygodnie później...
Napisano
ejjjj, ja jade do Gatlinburg'a... Czy Ty tez moze sie zdecydowales? Pozrdrawiam serdecznie :)

Ja mam oferte z BTC na housekeeping. Z kolega tam sie wybieram. Zdecydowalem sie na to no i BTC niby tam łatwi. Maja mnie poinformaowac o kolejnych procedurach. W poniedzialek sie sprobuje dowiedziec jak wyglada sytuacja.

pozdro

• 2 tygodnie później...
Napisano

Sorki ale podbije watek. Widze, ze malo osob jedzie do stanu. Moze ktos ma jeszcze jakies ciekawe opinie. Bo na przyklad ten Gatlinburg to chyba tylko z BTC ...

Napisano

a tak na marginesie, kiedy jedziecie ? bo w sumie ja juz na poczatku czerwca... wiesz juz ile za bilet, czy sam kupujesz?

Napisano

Gatlinburg TN??

Bardzo fajnie miejsce na wolny czas... np. knajpki, jedzenie czy jakies atrakcje turystyczne... zazwyczaj zatrzymywalismy sie tam w drodze powrotnej z zakupow w pigeon forge - wiec wszystko pozytywnie... choc nie wiem jak z praca... ja bylem zaraz "za gora"..w cherokee...

pozdr.

Temat został przeniesiony do archiwum

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...