rydzo Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Napisano 29 Marca 2006 Zastanawiam sie tez nad oferta z Gatlinburg w Tennessee. Niby to cleaning w hotelu ale teraz ciezko mi cos lepszego znalezc. I tak bede sie staral druga prace znalezc. Z tego co widze, to Polacy raczej tam w duzej liczbie nie jezdza bo na forum nic nie znalazlem. Mam pytanie odnosnie tej miejscowosci. Czy ktos tam byl albo cos wiecej o tym. Z neta tylko wiem, ze turystyczna mala miejscowosc ale Wasze opinie mile widziane Jesli cos to chcialbym tez sie dowiedziec cos na temat tego stanu.
maciekrep Napisano 29 Marca 2006 Zgłoś Napisano 29 Marca 2006 jesli miejscowosc turystyczna to warto jechac bo na 100% jak bedzie cieplo to beda turystci, a jak sa turysci to i hajsik tez jest;).. tenesee tak jak Missouri, w lato gorąco. Stan nie nalezy do najbogatszych ale ma pare fajnych, duzych miejsc tak jak Nashwille, Memphis. duzo dobrego rapu pochodzi z tamtych stron ;)pozdro
lettta Napisano 7 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 7 Kwietnia 2006 ejjjj, ja jade do Gatlinburg'a... Czy Ty tez moze sie zdecydowales? Pozrdrawiam serdecznie
rydzo Napisano 8 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 8 Kwietnia 2006 ejjjj, ja jade do Gatlinburg'a... Czy Ty tez moze sie zdecydowales? Pozrdrawiam serdecznie Ja mam oferte z BTC na housekeeping. Z kolega tam sie wybieram. Zdecydowalem sie na to no i BTC niby tam łatwi. Maja mnie poinformaowac o kolejnych procedurach. W poniedzialek sie sprobuje dowiedziec jak wyglada sytuacja. pozdro
lettta Napisano 10 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 10 Kwietnia 2006 to najprawdopodobniej sie spotkamy. ja tez z btc i tez na housekeeping do westGate pozdrawiam!
rydzo Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 Sorki ale podbije watek. Widze, ze malo osob jedzie do stanu. Moze ktos ma jeszcze jakies ciekawe opinie. Bo na przyklad ten Gatlinburg to chyba tylko z BTC ...
lettta Napisano 22 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 a tak na marginesie, kiedy jedziecie ? bo w sumie ja juz na poczatku czerwca... wiesz juz ile za bilet, czy sam kupujesz?
rydzo Napisano 22 Kwietnia 2006 Autor Zgłoś Napisano 22 Kwietnia 2006 W polowie czerwca. Jesli po 16. czerwca to do NYC 1990zl+ oplaty lotn i podatki. Zdzieraja strasznie ci z BTC ....
bogs Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 Gatlinburg TN?? Bardzo fajnie miejsce na wolny czas... np. knajpki, jedzenie czy jakies atrakcje turystyczne... zazwyczaj zatrzymywalismy sie tam w drodze powrotnej z zakupow w pigeon forge - wiec wszystko pozytywnie... choc nie wiem jak z praca... ja bylem zaraz "za gora"..w cherokee... pozdr.
irka Napisano 29 Kwietnia 2006 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2006 Ktos pracowal w Nasville? albo byl tam? slyshalam, ze pare tygodni temu tam bylo tornado) nie boicie sie jechac do Tenneesse?
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.