beret Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 witam mam pytanie moze ktos sie orientuje czy jesli mam obojga rodziców w usa oni maja zielone karty mam zone i male dziecko czy moga mnie sponsorowac ja skonczylem juz 25 lat dzieki i pozdrawiam PS i czy w ogole mozna sponsorować na zielonych kartach bo nie wiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anyz Napisano 30 Marca 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 30 Marca 2006 poszukaj tu http://www.prawoimigracyjneusa.com/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
karina Napisano 2 Kwietnia 2006 Zgłoś Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2006 Rodzice nie moga sponsorowac Cie, bo ty jestes juz zonaty. Gdybys byl stanu wolnego - wtedy tak. Kiedy twoj rodzic zda obywatelstwo wtedy moze zaczac sponsorowac Ciebie oraz twoja rodzine. Taki proces trwa niestety dlugie lata zanim otrzymasz Green Card. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi
Temat został przeniesiony do archiwum
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.